Foto: autorka
Předjarní rýmovačka
1. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
3.3.2019 12:37
Soňo, líbí se mi jak laskavě a jemně uvádíš nové Jaro aniž bys žehrala na Zimu. Pozoruji rašící cibulky všeho možného v Zámecké zahradě a kačenky již dokončují výběr správných partnerů. Jen ty labutě se k nám nechtějí vrátit.
Soňa Prachfeldová
1.3.2019 22:28
Je to hezká básnička ,taková milá předjarní písnička. Nejlepší je snad těšení, krásné dny vždy rychle utečou, něco přinesou něco odnesou a pořád se máme na co těšit.
Marie Seitlová
1.3.2019 17:59
Jani moc pěkná rýmovačka, já už se také těším na jaro, mám ráda jarní květiny.
Zdenka Soukupová
1.3.2019 16:52
Hezké rýmování. Takové optimistické. Na jaro se už taky těším. Na delší dny, na teplo, na rozkvetlou přírodu, na cvrlikání ptáčků...
Jana Šenbergerová
1.3.2019 14:35
Věrko, já se těším na Jaro hlavně proto, že nemám ráda předjaří - nejdřív zbytky špinavého sněhu, pak plno prachu a prudké slunce, ráno mrznu, v poledne se peču, všude spousta odpadků, které sníh milosrdně skryl. Jakmile se zazelená tráva a všechno rozkvete, je mi mnohem líp. Už mám za sebou předjarní nachlazení a zrovna se oba potýkáme s alergickou reakcí očí na prach a sluneční záření. Dnes je krásně nevlídno a prší. Mnohem líp se dýchá a oči méně svědí a pálí. Také mám podzim raději. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA