
Ilustrační foto :pixbay. com
Mám ráda kuchařské knihy - LI. díl
27. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
1.3.2019 19:50
Zase jsi mi, Dano, udělala chutě. Kraba si na různý způsob vždy ráda dám, ale u moře.
Marie Seitlová
28.2.2019 07:28
Opět zajímavé recepty. Krabí tyčky mám ráda a občas dělám, ale pravé krabí maso jsem nejedla.
Zuzana Pivcová
27.2.2019 19:30
Já jsem měla jednou před 4 roky krabí minibagetu od stánku v Binzu na Rujaně. Maso bylo tmavé, v kouscích a chutnalo spíš jako tresčí játra.
Věra Ježková
27.2.2019 13:57
Krabí tyčinky jsou z ryb. Občas je dělám. Osmahnu na pánvi s rybím kořením, červenou paprikou a cibulí. Dietní, rychlé, dobré. Kraba jsem asi nejedla. Takže bych si dala.
Zuzana Pivcová
27.2.2019 10:56
Ty běžné tyčinky prý krabí nejsou, jen snad dražší maso z kraba sněžného. Já bych je nechala žít.
Naděžda Špásová
27.2.2019 10:34
Ještě jsme v Číně? Krabi moc nemusím. Asi. I když krabí tyčinky nejsou špatné, tedy jestli jsou z krabů. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA