Ilustrační foto: ingimage.com
Nejste spokojeni se svým internetem? Máme pro vás řešení
4. 3. 2019Zlobí vás internet? Je váš poskytovatel nespolehlivý a v případě poruchy čekáte na její vyřešení neúměrně dlouho? Řešením pro vás může být kvalitní vysokorychlostní internet od DIGI. Díky němu navíc získáte trvalou slevu na DIGI TV. Internet od DIGI pokrývá prakticky celé území České republiky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Valerie Polášková
27.9.2021 23:18
Právě s internetem poslední dobou problémy mám. Buď vypadává nebo je pomalý. To se mi potvrdilo i když jsem si měřila rychlost internetu na https://www.nej.cz/zakaznicka-sekce/mereni-rychlosti-internetu/ Vidím to tak, že se svým providerem brzy ukončím smlouvu a přejdu k jinému. Klidně si i něco připlatím hlavně když mi internet bude spolehlivě fungovat.
Jana Šenbergerová
6.3.2019 19:24
Informace a nabídky zajímavé, ale jsme se svým internetem natolik spokojeni, že nemáme důvod cokoliv měnit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA