Ilustrační foto: pixabay.com
Zázraky se (ne)dějí
22. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
23.2.2019 22:26
Hani, děkuji. Máte velké štěstí být s maminkou. A i kdybyste jen mlčely, je to ten největší dar života být v lásce spolu. Já už před 6 lety tento dar ztratila. Vzpomínky ale zůstávají.
Hana Švejnohová
23.2.2019 16:22
Milá Elen, že se mi občas podaří svými vzpomínkami vyvolat v mysli čtenářů jejich vlastní - to je moje největší ambice... Udělala jste mi tím velkou radost, díky...
Elena Valeriánová
23.2.2019 14:25
Tiše sedím a čtu vás článek. Každý si v sobě neseme kousek radosti, kousek bolesti a hlavně vzpomínky. Někdy jsou radostné, někdy bolestné. Vy máte v sobě dar, podělit se krásně i s těmi smutnými vzpomínkami. A vyvolat v mysli čtenáře jeho vlastní a ta to vám děkuji. A přeji hodně hezkých chvil s maminkou. Já to štěstí už bohužel nemám 32 let.
Eliška Murasová
23.2.2019 10:56
Paní Hanko, velmi jste mě tímto krásným článkem i předešlou vzpomínkou na prstýnek oslovila a dojala. Děkuji.
Soňa Prachfeldová
23.2.2019 07:28
Však také láska v životě je to nejdůležitější a je to největší lidská hodnota. Kdo toto postrádá i kdyby byl miliardář, je vlastně chudák. Člověk často s láskou oceňuje své nejbližší ,když je ztratí. Ale děkuji Bohu že jsem s nimi mohla být a vlastně tak pořád jsem. Děkuji Hanko .
Hana Švejnohová
22.2.2019 19:37
Děkuji vám všem za krásné komentáře... moc mi pomáhají. Nemám zrovna dobré období a pocit sounáležitosti je pro mě dost důležitý. Díky moc...
Jana Šenbergerová
22.2.2019 18:14
Hezky jste to napsala. Všechno je, jak má být a až pochopíme, že všechny zázraky jsou tak trochu v naší kompetenci, bude jich stále víc. Přesto nezastavíš toho, kdo má splněno a musí/chce odejít. Lidé, kteří se v tomto světě "ztratí", potřebují naši lásku a pomoc víc než kdokoliv jiný. O tom by mělo být lidství. A vám určitě není cizí. Díky za sdílení.
Marie Novotná
22.2.2019 16:43
Ano, zázraky se(ne) dějí. I ja o tom vim své. Pred 6lety maminka, která posledni roky byla,, ve svem''světě. A v loni manžel. Nikdy nikdo neví, kdy se zázrak (ne) stane.
Danka Rotyková
22.2.2019 14:24
Hanko, i já Vám děkuji, prožívala jsem při čtení článku příjemné vzpomínky ze svého života. Bohužel, tatínka i manžela jsem ztratila velmi brzy, ale maminku mám. Chtěla bych se těšit z každé společné chvilky, ale moc mi to nejde. Moje maminka je jiná než ta Vaše, ač jí v 89 letech neslouží nohy, myšlení je stále zapnuto na maximum. Ale má to háček, maminka vzpomíná jen na to špatné, každý den ...
Blanka Bílá
22.2.2019 14:00
Vaše maminka má tohleštěstí zapomnění reálna, duše vnímá Vaši lásku, je to krásné.Bolestivější je, když lásku dáváte, chcete jí dávat a ti nejbližší ze svých důvodů, přání, bez vysvětlení, nechtějí dál.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA