Zázraky se (ne)dějí
Ilustrační foto: pixabay.com

Zázraky se (ne)dějí

22. 2. 2019
Glosa Hany Švejnohové
Hodnocení:
(5.2 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Hani, děkuji. Máte velké štěstí být s maminkou. A i kdybyste jen mlčely, je to ten největší dar života být v lásce spolu. Já už před 6 lety tento dar ztratila. Vzpomínky ale zůstávají.
Hana Švejnohová
Milá Elen, že se mi občas podaří svými vzpomínkami vyvolat v mysli čtenářů jejich vlastní - to je moje největší ambice... Udělala jste mi tím velkou radost, díky...
Elena Valeriánová
Tiše sedím a čtu vás článek. Každý si v sobě neseme kousek radosti, kousek bolesti a hlavně vzpomínky. Někdy jsou radostné, někdy bolestné. Vy máte v sobě dar, podělit se krásně i s těmi smutnými vzpomínkami. A vyvolat v mysli čtenáře jeho vlastní a ta to vám děkuji. A přeji hodně hezkých chvil s maminkou. Já to štěstí už bohužel nemám 32 let.
Eliška Murasová
Paní Hanko, velmi jste mě tímto krásným článkem i předešlou vzpomínkou na prstýnek oslovila a dojala. Děkuji.
Soňa Prachfeldová
Však také láska v životě je to nejdůležitější a je to největší lidská hodnota. Kdo toto postrádá i kdyby byl miliardář, je vlastně chudák. Člověk často s láskou oceňuje své nejbližší ,když je ztratí. Ale děkuji Bohu že jsem s nimi mohla být a vlastně tak pořád jsem. Děkuji Hanko .
Hana Švejnohová
Děkuji vám všem za krásné komentáře... moc mi pomáhají. Nemám zrovna dobré období a pocit sounáležitosti je pro mě dost důležitý. Díky moc...
Jana Šenbergerová
Hezky jste to napsala. Všechno je, jak má být a až pochopíme, že všechny zázraky jsou tak trochu v naší kompetenci, bude jich stále víc. Přesto nezastavíš toho, kdo má splněno a musí/chce odejít. Lidé, kteří se v tomto světě "ztratí", potřebují naši lásku a pomoc víc než kdokoliv jiný. O tom by mělo být lidství. A vám určitě není cizí. Díky za sdílení.
Marie Novotná
Ano, zázraky se(ne) dějí. I ja o tom vim své. Pred 6lety maminka, která posledni roky byla,, ve svem''světě. A v loni manžel. Nikdy nikdo neví, kdy se zázrak (ne) stane.
Danka Rotyková
Hanko, i já Vám děkuji, prožívala jsem při čtení článku příjemné vzpomínky ze svého života. Bohužel, tatínka i manžela jsem ztratila velmi brzy, ale maminku mám. Chtěla bych se těšit z každé společné chvilky, ale moc mi to nejde. Moje maminka je jiná než ta Vaše, ač jí v 89 letech neslouží nohy, myšlení je stále zapnuto na maximum. Ale má to háček, maminka vzpomíná jen na to špatné, každý den ...
Blanka Bílá
Vaše maminka má tohleštěstí zapomnění reálna, duše vnímá Vaši lásku, je to krásné.Bolestivější je, když lásku dáváte, chcete jí dávat a ti nejbližší ze svých důvodů, přání, bez vysvětlení, nechtějí dál.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%