Vyprávění nádražní II
21. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
22.2.2019 07:56
To musel být infarktový moment, nechci ani domyslet ,kdyby vám skutečně ujel vlak.
Alena Tollarová
21.2.2019 22:13
Taky jsem se i po letech lekla doma v obýváku :) a to jsem tam ani nebyla.
Naděžda Špásová
21.2.2019 14:36
Občas člověk dělá blbiny, hlavně, že to dobře dopadlo. Ještě by vás považovali za agenty kapitalistické mocnosti a na Sibiři by vám jen v teplákách byla asi zima. :-)
Hana Rypáčková
21.2.2019 13:01
Bez dokladů bych tedy nevylezla, ale na vlakovém zájezdu k moři nám taky ujel náš vlak, ale měli jsme doklady a dihnali jsme ho rychlíkem v jiné stanici. Ten rekreační všechny vlaky pouštěl. Ta domluva v němčině a ty bobky, jak to dopadne. Ten "Mesešvár" městi z červených cihel mám před očima, ten název si ale nepamatuji..
Zuzana Pivcová
21.2.2019 11:06
No, to bych asi v tu chvíli začala panikařit. Mně stačilo, když jsem jednou jela v Německu a jedna část vlaku jela na Mnichov a druhá, ta zadní, byla někde cestou odpojena, což jsem předem nevěděla. To byl ale fofr s přesedáním. A změna lokomotivy? To mi připomnělo, jak vždy za mých mladých let měnili lokomotivu ve Vršovicích před tunelem. Díky za hezké vyprávění. Pobavila mě i Jitka se svou vzpomínkou.
Jitka Hašková
21.2.2019 10:36
Mám trochu jiný zážitek a to z roku 1974, kdy jsme s kamarádkou jeli na zájezd s CKM po Ukrajině. Přepřahání lokomotiv probíhalo v Čierné pri Čope, ale tenkrát nám nedovolili vyjít z vlaku, museli jsme zůstat ve vlaku, všechno bylo zamčené, okna, dveře od vagonu i dveře od záchodu. Celé přepřahání trvalo 6 hodin a pro mě byl problém vydržet najít na záchod. Někomu se podařilo okrást průvodčímu kličku od záchodu, tak jsem se dostala na malou. Za chvíli dorazil někdo z dělníků a strašně nadával, že jim to nateklo na hlavu. Možná proto později to změnili a nechávají lidi vyjít ven.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA