Koleno
ilustrační foto: pixabay.com

Koleno

12. 2. 2019
Soutěž pro nováčky II.
Autor: Anna Novotná
Hodnocení:
(4.4 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Já myslím, že paní Anna s velkou nadsázkou zhodnotila své zdravotní problémy, raději, než aby pouze zcela vážně lamentovala. Jen ten vesnický příběh patří podle mne tematicky někam zvlášť.
Věra Ježková
Na mne moc písmen. Nedokážu se začíst.
Jitka Hašková
Moc dlouhé. Raději bych si dala vařené koleno s křenem.
Eva Mužíková
Téměř vždy přečtu článek až do konce. Tentokrát jsem to vzdala, nezaujal mne.
Jitka Chodorová
I já jsem v rozpacích, nevím totiž, o čem vlastně autorka píše, mám s ní dost společného, teda, co se kloubů týče, problémy letité, řešené i neřešené. A také mám velice nemocného muže, který už také nedodělá rekonstrukci našeho bytu, ale starat se jen sama o sebe, to bych nedokázala. Manžel to velice potřebuje, a já si klidně i neklidně kulhám životem, je fakt, že rodina nám pomáhá, ale na to nejdůležitější jsme jen my dva, a ten, který jen trochu může, pomáhá tomu druhému. Paní Anno, omlouvám se, ale já Vám prostě nerozumím.
Dana Puchalská
Ano, Naďa to napsala dřív než já. Taky jsem se nedopátrala ničeho o koleni, jak bylo v titulu článku. A to jsem četla skutečně důsledně. Tak teď nevím.
Naděžda Špásová
Ani bych neřekla, že se toho o koleně dá tolik napsat a ničeho se nedobrat. Třeba je to na pokračování. V těle máme ještě hodně kloubů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%