Foto: Marcela a Zuzana Pivcovy
Jak jsem si zazpívala v Betlémské kapli
28. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Broumová
29.12.2018 07:48
Děvčata Pivcova, díky za předanou zkušenost a prožívám radost, jako bych se zúčastnila.
Lubomír Müller
28.12.2018 19:07
Krásný obrázek jedné malé chvíle s velkým významem. A dodám k myšlence v závěru článku, že rozkvétat můžeme nejen čas od času a nejen maličko, ale stále a hodně, a to když se přestaneme jednou provždy sebehodnotit a uvolníme tvořivou radost z toho, že žijeme.
Věra Ježková
28.12.2018 18:41
Zuzko, krásný zážitek. Já jsem v Betlémské kapli jen mlčela při promoci (nikoli své). A zpívat neumím.
Elena Valeriánová
28.12.2018 16:04
Mně můj otec říkával, že zpívám Jakobych "rozprávala rozprávku" a u toho zůstalo, zpívat prostě neumím. O to víc obdivuji ty, co zpívat (malovat, tvořit) umí. Zuzko, znovu jsi mě zavedla v místa, kde jsem se toulala v pátek po vánočním setkání. Ty emoce a nadšení z Prahy mám v sobě pořád. Vidím sebe a Elišku jak stojíme večer na Karlově mostě a jak se nám oběma tají dech, nezapomenutelná chvíle. Díky Zuzko za článek i za fotky.
Naděžda Špásová
28.12.2018 14:53
Zuzanko, tvojí duši to určitě moc potěšilo. V houfu zpívám taky, ale sólo bych nikdy nedala. Jsem trémista a ve škole jsem měla 1 z HV jen proto, že jsem znala hudební skladatele a jejich díla i s obsahem. Hezky si užijte s Marcelou Silvestra a krásný celý rok 2019. Určitě se někde potkáme. :-)
Marie Seitlová
28.12.2018 14:14
Zuzko, to jsi měla krásný zážitek. Betlémská kaple je krásná a koledy tam musely krásně znít. Mám ráda vánoční koncerty a ráda si koledy zazpívám.
Jana Kollinová
28.12.2018 13:40
Nádherné zážitky přenášejí kouzlo okamžiků i při slovním sdílení tak jako v tomto případě. Koledy jsem nezpívala strašně dlouho, určitě bych mít napsaný text, melodie bych asi zvládla. Mám ráda každá vystoupení umělců v kostele. Je to úplně jiná atmosféra. Díky.
Hana Nováková
28.12.2018 11:57
i já zpívám kde mě nikdo neslyší a je mi ze zpěvu dobře. Ale zpívat na tak krásném místě to musí být zážitek, vím však, že zde bych nevydala ani hlásku, jen tiše přemítala dějiny a bylo by mi dobře... hezky jste to napsala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA