Ilustrační foto: ingimage.com
Hledání starých lásek. Hlavně opatrně
12. 12. 2018
Internet a sociální sítě otevřely nové možnosti v hledání lidí, které jsme řadu let neviděli. Bývalých spolužáků, kamarádů, kolegů, kteří se časem někam vytratili a my o nich nemáme zprávy. Týká se to i starých lásek. Pátrat po nich může být zábavné, ale i škodlivé.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Boháček
12.12.2018 11:48
Navštívil jsem stará místa z dětství a byl jsem totálně zklamán, takže si myslím, že bych to taky nerozdýchal . Raději to tak nechat jak to bylo a vzpomínat na to pěkné...
Věra Ježková
12.12.2018 11:39
Já bych ho vidět chtěla. Konečně, už jsem o tom napsala. Žádné co by, kdyby… Jen vědět, jak žil.
Jitka Hašková
12.12.2018 11:34
Pátrat je obtížné. Chtěla z vysoké školy získat jména a adresy spolužáků ke svolání srazu asi před 8 lety a nedali mi to už tenkrát kvůli utajení adres. Ani spolužákovi, který tam učil, to nedali.
Hana Rypáčková
12.12.2018 11:34
V manželství se lhát nemá, když je vše v pořádku, věří si a váží si partnera, klidně si mohou vyprávět, koho potkali, mít přátele stejného pohlaví. Věří napřátelství víc jak na lásku. Láska je droga, přátelství je pevné.První i poslední lásku už nemám na tomto světě. Přátelé mi ještě někteří zbyli. Na internetu nikoho nehledám, vadí mi žádosti o přátelství od neznámých lidí.
Zuzana Pivcová
12.12.2018 10:57
Před několika lety mě v létě v jižních Čechách chytla zvědavost a začala jsem si na internetu vyhledávat své "staré lásky". Byla to ale jen taková zábava, nic jsem tím nesledovala. V některých případech, u cizinců, jsem byla překvapena. Pokud někdo žije ve vztahu, spíš by takto "pokoušet osud" neměl.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA