Vánoce, na které nikdy nezapomenu
Úvodní foto: Pixabay.com, černobílé foto: autorka

Vánoce, na které nikdy nezapomenu

5. 12. 2018
Soutěž - Nezapomenutelné vánoce
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Vladislavo, krásný příběh i chlapeček, dojemná vzpomínka :-) Kéž by všechny vzpomínky na Vánoce byly jen takové, jako je ta vaše. Až vám trochu závidím.
Marie Seitlová
Moc pěkný příběh, byl ten nejkrásnější vánoční dárek. *****
Marie Doušová
Moc hezký příběh.******
Zuzana Pivcová
Tak to nevím, jestli tu máme ještě další ženu, která přivedla na svět dítě na Štědrý den. Díky za krásnou vzpomínku.
Hana Nováková
díky, díky, vrátila jste mně do dob před více jak 40 lety, kdy se narodil i můj syn. Přesný popis porodnice, snad jako přes kopírák, jen mně se narodil v červnu. Měla jste krásný vánoční dárek. I takové vánoce mohou být i když ne s celou rodinou, ale pro to jediné štěstí, pro vaše miminko, kterým jste jistě po vánočních svátcích udělala největší radost celé rodině. Nádherná je i černobílá fotka, moc pěkný příběh....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%