Moje nezapomenutelné vánoce
ilustrační foto: pixabay.com

Moje nezapomenutelné vánoce

3. 12. 2018
Soutěž - Nezapomenutelné vánoce
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Tak teď se ti povedlo mě rozbrečet. Je to smutné, když se takhle chovají ti, kteří mají léčit. Náš otec umřel 9. prosince a v nemocnici v Žatci se chovali podobně. Naštěstí taky netrpěl dlouho.
Zuzana Pivcová
Vím, že zdravotnický personál bývá dost drsný. Chápu, že nemohou žít život s každým pacientem. Ale to je něco jiného než neúcta k člověku. Bohužel až na výjimky podané stížnosti nepomohou. Díky, že ses rozhodla to napsat.
Dana Puchalská
To je moc a moc smutný. V nemocnicích mají být ti, kteří se o pacienty starat CHTĚJÍ. A ne aby tam chodili jen do PRÁCE.
Libuše Křapová
Evi, moc smutné. Já na téma Vánoce ani nic psát nebudu. Poslední roky se mnou tato data mávají. Pro sebe bych je nejraději zrušila.
Danuše Onderková
Evi moc pěkné a dojemné. Znám tyto praktiky pouze z vyprávění a vždy jsem nad tím kroutila hlavou. Jak se mohou lékaři a sestry takhle chovat k pacientovi, byť je to starý člověk. Pokud tu práci nechtějí dělat, tak ať jdou dělat jinde. Já měla to štěstí, že tatínek i maminka byť byli v nemocnici často, tak vždy se k nim lékaři i sestry chovali moc pěkně.
Hana Nováková
smutný ,životní příběh , určitě tam nahoře má klid, mír a pohodu..
Marie Seitlová
Evi, moc smutný příběh, se slzami v očích jsem si vzpomněla na mou maminku a nemocnici v Ostravě. Zkušenost také špatná.
Elena Valeriánová
Evi, mám oči plné slz. Taky mám podobné zkušenosti s lékaři v nemocnici Jeseník, když umírala maminka a po dlouhých letech tatínek. Šťastný člověk, který večer spokojeně usne ve vlastní posteli a ráno se zjistí, že ve spánku odešel.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%