ilustrační foto: pixabay.com
Moje nezapomenutelné vánoce
3. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
3.12.2018 10:38
Tak teď se ti povedlo mě rozbrečet. Je to smutné, když se takhle chovají ti, kteří mají léčit. Náš otec umřel 9. prosince a v nemocnici v Žatci se chovali podobně. Naštěstí taky netrpěl dlouho.
Zuzana Pivcová
3.12.2018 10:35
Vím, že zdravotnický personál bývá dost drsný. Chápu, že nemohou žít život s každým pacientem. Ale to je něco jiného než neúcta k člověku. Bohužel až na výjimky podané stížnosti nepomohou. Díky, že ses rozhodla to napsat.
Dana Puchalská
3.12.2018 10:10
To je moc a moc smutný. V nemocnicích mají být ti, kteří se o pacienty starat CHTĚJÍ. A ne aby tam chodili jen do PRÁCE.
Libuše Křapová
3.12.2018 10:07
Evi, moc smutné. Já na téma Vánoce ani nic psát nebudu. Poslední roky se mnou tato data mávají. Pro sebe bych je nejraději zrušila.
Danuše Onderková
3.12.2018 10:00
Evi moc pěkné a dojemné. Znám tyto praktiky pouze z vyprávění a vždy jsem nad tím kroutila hlavou. Jak se mohou lékaři a sestry takhle chovat k pacientovi, byť je to starý člověk. Pokud tu práci nechtějí dělat, tak ať jdou dělat jinde. Já měla to štěstí, že tatínek i maminka byť byli v nemocnici často, tak vždy se k nim lékaři i sestry chovali moc pěkně.
Marie Seitlová
3.12.2018 09:44
Evi, moc smutný příběh, se slzami v očích jsem si vzpomněla na mou maminku a nemocnici v Ostravě. Zkušenost také špatná.
Elena Valeriánová
3.12.2018 09:22
Evi, mám oči plné slz. Taky mám podobné zkušenosti s lékaři v nemocnici Jeseník, když umírala maminka a po dlouhých letech tatínek. Šťastný člověk, který večer spokojeně usne ve vlastní posteli a ráno se zjistí, že ve spánku odešel.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA