Vánoce? Jak zapomenout, když nemohu?
Ilustrační foto: pixabay.com

Vánoce? Jak zapomenout, když nemohu?

29. 11. 2018
Soutěž - Nezapomenutelné vánoce
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Nováková
Děkuji všem za příspěvky, ve kterých je mnoho smutku i pravdy.Osud má v našich životech vždy dvě tváře a je jen na něm, kterou nám zrovna nastaví. Cítím se všemi, jejichž srdce byla zasažena bolestnou ztrátou blízkého člověka v to jakoukoliv roční dobu a o vánocích zvláště. Někdy se rána v srdci trochu zacelí, někdy je to hodně bolestné navždy. Žijeme život s nejbližšími a když nás někdo z nich opustí ač víme, že tu nikdo není napořád, vždy je to hodně bolestné a nikdy nemůže být zapomenut.Vždy nám zůstanou alespoň vzpomínky....
František Matoušek
Vím co je to ztratit někoho blízkého zrovna o vánocích. Mamimku jsme pochovali 23.prosince 1994 a věřte, nebyly do šťastné a veselé vánoce. Přesto, že to je již tolik let je mě v tento den velice smutno a vzpomínám na všechny vánoce prožité s mamimkou.
Marie Foltýnová
Moc smutný příběh.Ale i takto krutý osud může být.Je to o to horší,když se to stane v tak významné svátky,jako jsou Vánoce.
Jitka Chodorová
Velmi smutný příběh, ale do soutěže patří.
Květa Řičánková
Ten následující rok byl moc smutný,hlavně pro maminku.Já jsem se vdala a dva roky po těch nejsmutnějších vánocích se mi narodila dcera,akorát si vybrala úplně konec roku,po smutku přišla radost.
Marie Doušová
Také jsem prožívala Vánoce plné smutku.Opravdu se nedá nikdy zapomenout. Přesto přeji Všem klidné Vánoce.Život jde dál a vzpomínky zůstanou, ale už tolik nebolí.
Květa Řičánková
Bylo mi 20 let,jela jsem navštívit o rok mladší sestru do nemocnice,že je nevyléčitelně nemocná jsme věděli asi 4 týdny.Už jsme se ale nesetkaly,přišla jsem doslova několik minut poté co zemřela.Já to musela říci rodičům.Ten rok jsme vánoce neslavili,nemám je ráda.
Marie Seitlová
Smutný příběh, něco mi to připomíná, ale bylo to necelý měsíc před Vánocemi a k tomu 2 malé děti.
Eva Mužíková
Opravdu smutný příběh.
Hana Rypáčková
Tragedie. Mnoha lidem nepřipsfají Vánoce vůbec veselé.....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%