Nejlepší čas na změnu dodavatele energií je právě teď!
Ilustrační foto: ingimage.com

Nejlepší čas na změnu dodavatele energií je právě teď!

29. 11. 2018

Výdaje za energie rostou. Jednou z cest, jak výrazně ušetřit, je změnit dodavatele energií. Podle průzkumu agentury STEM/MARK nad jeho změnou přemýšlí 76 % dotázaných, obávají se však toho, že je to příliš složité.

bydlení energie
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.3 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Klapal
No, když bylo tady to šílenství s měněním dodavatelů energií, tak jsem raději zůstal u RWE a myslím si, že jsem dobře udělal. Zvlášť s tím co se nedávno stalo s Bohemia Energy. Vytápění plynem mě ale už pomalu začíná štvát, hlavně teda kvůli těm cenám. Proto přemýšlím, že přejdu na tuhá paliva a koupím si domů raději krbová kamna. Díval jsem se, že to není až tak drahý špás, viz například https://www.krbova-kamna-eshop.cz/Designova-krbova-kamna-c2_6_2.htm Podle mě by se to vyplatilo. Zvlášť v dnešní době. Vím, že to takto řeší poměrně hodně lidí.
Jan Starý
Dle mého názoru je teda nejlepší dobu ke změně dodavatele léto, protože než se to všechno mezi firmami vyřídí, tak to nějakou dobu sežere a člověk se ohlédne a je podzim, kdy už je levnější dodavatel zařízený a může topit/svítit za míň. Já jsem to takhle udělal když jsem měnil ke Comfortu a úsporu byla super. Takže za sebe mohu doporučit letní měsíce.
Antonín Vácha
Já už vyměnil dodavatele elektřiny třikrát. Uzavírám smlouvu vždy max na tři roky. Vždy jsem šel za nižší cenou. Každá koruna dobrá.
Dana Puchalská
Zuzano, je to tak. Naprostý souhlas s Tvým názorem.
Zuzana Pivcová
Protože nemám nikoho, kdo by mi soukromě podle zkušeností poradil, článek tohoto typu si přečtu ráda. A pak to s někým teprve proberu.
Jitka Caklová
"Změna dodavatele je úspěšně za vámi." O "úspěšnosti" se dá hovořit až po seznámení-se s podmínkami a někdy i nepříjemnými dopady, od nového dodavatele. Stejně jde elektřina v jedněch drátech a někdy se stane, že vám nový dodavatel dá výchovný "pohlavek", jindy "vytahá za uši" a někdy dokáže i pěkně chytnout "pod krkem". :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%