Ilustrační foto: ingimage.com
Nejlepší čas na změnu dodavatele energií je právě teď!
29. 11. 2018Výdaje za energie rostou. Jednou z cest, jak výrazně ušetřit, je změnit dodavatele energií. Podle průzkumu agentury STEM/MARK nad jeho změnou přemýšlí 76 % dotázaných, obávají se však toho, že je to příliš složité.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Klapal
30.12.2021 23:38
No, když bylo tady to šílenství s měněním dodavatelů energií, tak jsem raději zůstal u RWE a myslím si, že jsem dobře udělal. Zvlášť s tím co se nedávno stalo s Bohemia Energy. Vytápění plynem mě ale už pomalu začíná štvát, hlavně teda kvůli těm cenám. Proto přemýšlím, že přejdu na tuhá paliva a koupím si domů raději krbová kamna. Díval jsem se, že to není až tak drahý špás, viz například https://www.krbova-kamna-eshop.cz/Designova-krbova-kamna-c2_6_2.htm Podle mě by se to vyplatilo. Zvlášť v dnešní době. Vím, že to takto řeší poměrně hodně lidí.
Jan Starý
18.4.2019 15:46
Dle mého názoru je teda nejlepší dobu ke změně dodavatele léto, protože než se to všechno mezi firmami vyřídí, tak to nějakou dobu sežere a člověk se ohlédne a je podzim, kdy už je levnější dodavatel zařízený a může topit/svítit za míň. Já jsem to takhle udělal když jsem měnil ke Comfortu a úsporu byla super. Takže za sebe mohu doporučit letní měsíce.
Antonín Vácha
1.12.2018 22:00
Já už vyměnil dodavatele elektřiny třikrát. Uzavírám smlouvu vždy max na tři roky. Vždy jsem šel za nižší cenou. Každá koruna dobrá.
Zuzana Pivcová
29.11.2018 09:25
Protože nemám nikoho, kdo by mi soukromě podle zkušeností poradil, článek tohoto typu si přečtu ráda. A pak to s někým teprve proberu.
Jitka Caklová
29.11.2018 07:33
"Změna dodavatele je úspěšně za vámi." O "úspěšnosti" se dá hovořit až po seznámení-se s podmínkami a někdy i nepříjemnými dopady, od nového dodavatele. Stejně jde elektřina v jedněch drátech a někdy se stane, že vám nový dodavatel dá výchovný "pohlavek", jindy "vytahá za uši" a někdy dokáže i pěkně chytnout "pod krkem". :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA