FOTO: archiv Kláry Klempířové
Klára Klempířová: Najděte si svůj styl
28. 11. 2018
Chcete zjistit, jaké oblečení ženám lichotí a jaké je naopak sráží? Zajděte za Klárou Klempířovou. Vyhlášená módní stylistka, pravidelný host televizního pořadu Sama doma, má o módě přehled jako málokdo. V Akademii stylu a módy učí ženy mít svůj vlastní styl a nezaplňovat si zbytečně šatník.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
30.11.2018 09:39
Paní Klempířová se mi v tom modrém kostýmku líbí, blondýnám tato barva jde k pleti. :-) Ke kalhotám bych zvolila průsvitné podkolenky, ve kterých by nohy v lodičkách na tak vysokých podpatcích vypadaly jinak. Z mobilu to moc nepoznám. S kritikou ale začínám nejdříve od sebe, pak mohu
přejít jinam. Sosledním odstavcem naprosto souhlasím. Ano, lidem, kteří jsou na samých negacích, těm se obloukem vyhýbám. Nic pro mě.
Dana Puchalská
29.11.2018 10:46
Ano. Je to kumšt se umět dobře obléknout. Dobré byly módní přehlídky tady na portále. Tam byly modelky kočky.
Blanka Bílá
28.11.2018 19:35
Dá se říci, že má můj souhlas, ale pokud je to ona ka tom fotu, tak ty nohy...
Svatava Páleníková
28.11.2018 17:51
Pohled paní Klempířové na módu nás, seniorek, se mi zamlouvá. Jen ještě vědět, kde oděvy nakupovat, hlavně mimo Prahu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA