Když jsou nákupy utrpením
Ilustrační foto: pinterest.com

Když jsou nákupy utrpením

26. 11. 2018

Zatím je nikdo nepojmenoval. Těm, kteří milují nakupování, se říká shopaholici. Ale ti, kteří je nesnášejí, nejsou v centru pozornosti. Přitom lidí, kterým vstup do obchodního centra působí stres, je hodně.

nákupy
Hodnocení:
(4.9 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslav Kolín
Souhlas, mužského na nákup dámského oblečení nebrat! Nikam, ani do pidibutiku! Příslib jeho usazení v kavárně je jen chiméra.
Karel Boháček
Nikdy jsem netušil ,že budu vystreslej z nákupu. Stalo se ve velkém nákupním středisku naproti Kotvě/ byly zde bývalé kasárna/. 10 minut a padal jsem ven...To víte my z vesnice.
Věra Ježková
Když už musím jít nakoupit, jdu nejradši sama. S přítelem tak nanejvýš pro potraviny, případně pro oblečení, pokud on požádá jednou za rok mě. S výběrem oblečení radit nepotřebuji, s kamarádkou jdu raději na kafe.
Zuzana Pivcová
Myslím, že na toto téma jsme tu už debatu vedli, ale nevadí. V Praze je pochopitelně nákupních center spousta, v každém obvodě jedno až dvě určitě. A vyrůstají nová. Přitom výběrem obchodů se liší minimálně. Jinak ale po stránce psychologické je to "vymakané". Zkrátka pobyt pro celou rodinu. Obchody, občerstvení všeho druhu, multikina, dětské koutky. Jen aby se tam strávilo co nejvíc času a co nejvíc utratilo. Vidím to na Chodově, kde bylo centrum otevřeno myslím 2005 a na jaře letos dokončeno rozšíření. Od pohledu je to nóbl, každý si může říct: Jsme na úrovni. Jenže levnější občerstvení bylo zrušeno a nově otevřené je vesměs mnohem dražší, a to není žádná restaurace s obsluhou, nýbrž objednané jídlo na tác a odchod do prostoru v halách. Také oblečení je v té nové části vesměs západních značek, u nichž nejsou ve výloze ceny. Takže pro běžné zákazníky ne. Tyto chodby jsou prázdné a uvnitř obchodů postávající prodavačky. Takže tam hluk nehrozí. :-D Osobně také nenakupuji příliš ráda. Ne, že bych procházela a všechno prohlížela. Když mám pocit, že něco potřebuji, jdu, ale už mám tipy na některé obchody, kde mě nebudou děsit dětské velikosti. Muže s sebou žádného nemám, ale vidím to na cizích, jak většina trpí, zatímco manželka vybírá a zkouší.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%