Jedna z fotografií, která nesplnila pravidla soutěže. FOTO: Jakub Bochin
Tady jsou všichni vítězové fotosoutěže Obrázky podzimu 2018
20. 11. 2018Poslední ze série letošních fotosoutěží - Obrázky podzimu - právě skončila. V redakci jsme vybrali tři vítězné fotografie, které se objeví v nástěnném kalendáři na rok 2019. Další tři autory pak vyberou sami čtenáři.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
19.11.2018 00:24
Těžké rozhodování - těch překrásných fotek je tolik!! Dávám hlas pro: Lubomír Měkota: Zamlženým podzimem.
Zdenka Jírová
19.11.2018 00:00
Přeji hodně úspěchu do další tvůrčí činnosti a gratuluji k vítězství.
Mirek Hahn
18.11.2018 23:02
Hlasuji pro - Soňa Prachfeldová: Podzimní procházka. Připojuji se ke gratulacím všem výhercům. Moc pěkné fotky.
Zuzana Pivcová
18.11.2018 20:22
Eli, Ty čteš moje myšlenky. Já totiž taky dávám: Lubomír Měkota - Zamlženým podzimem. (Na tu fotku koukám už od začátku, asi trochu proto, že byla vedle mojí, nepříliš zdařilé :-D).
Elena Valeriánová
18.11.2018 20:15
Lubomír Měkota: Zamlženým podzimem.
Já bych chtěla popřát nejen vítězům
všech soutěží, ale také těm, kteří vkládají fotky podle pravidel. Bylo na co se dívat. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA