Škoda z lásky: Paruka to pojistila, že jsem tenkrát nezhřešila
Foto: archiv autorky

Škoda z lásky: Paruka to pojistila, že jsem tenkrát nezhřešila

18. 11. 2018
Soutěž: Škoda z lásky
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Takové "zvíře" s tolika tituly jsi si nechala utíct kvůli paruce?Pěkná veselá vzpomínka,pobavila jsi i mne.
Eva Mužíková
Lidmilko, není to on. Tento je PhDr., CSc. Pedagog, překladatel a fotograf. Nemůžu pochopitelně napsat více....Ale asi by se také zasmál, kdyby článek četl:)))) Liborku, stačí se domluvit, tu paruku už nemám, ale nějaká košilka s krajkou by se našla:))))
Lidmila Nejedlá
Evo, tak se tady chechtám, konečně veselý článek ze života. A jestli se ten Jaroušek jmenoval H...š, tak tleskám. A bezpečnost při práci? To nemá chybu!
Danuše Onderková
Evi, super článek. Jsem ráda, že jsem se s tebou mohla setkat. dokonce si tě živě představuji, jak jsi dokázala odolávat svodům. Dost jsi mne v mé chmurné chvíli před odletem potěšila a rozesmála.
Marie Doušová
Moc hezká vzpomínka.*******
Libor Farský
Evičko, jsem opět nadšený a tomu Jaroslavovi i Felince velmi závidím.
Jarmila Komberec Jakubcová
Evičko na fotce ti to moc sluší a článek super.
Zdenka Jírová
Úžasný článek, moc jsem se pobavila.
Eva Mužíková
No Alenko... měli jste sebou deku,:)))) Znovu vám všem děkuji za opravdu milá slova, jste super kámošky, mám velkou radost, že se můj záměr, pobavit, podařil.. Bertice
Alena Tollarová
Evo, Tvůj článek - to je to, co jsem si zrovna potřebovala přečíst. Rozesmála jsi mě, ač tenkrát Ti do smíchu zrovna asi nebylo. A to si představ, že minulý týden jsme zajeli k lesu a když jsme z něj vyšli, na příjezdové cestě hořel oheň, který přiživoval majitel přilehlé plantáže vánočních stromků a odmítal ho uhasit!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%