Otec a syn. Čí zobák klape pravdu? Ilustrační foto: pixabay.com
Dobře, že ty novinářské zrůdy máme
16. 11. 2018Tak tu máme skandál jako Brno. Tedy spíše jako Česká republika. Našli Babiše juniora. A zase v tom mají prsty ty novinářské zrůdy...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
19.11.2018 07:18
Život je pouze takový jaký je a článek koresponduje s dokumentem "Selský rozum". https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11299925570-selsky-rozum/ Vím jaké to je pracovat za 750.-Kčs v pekárně, za 1 300.-Kčs jako zámečnice, nebo za 2 500.-Kčs, brusička skleněných perlí v ŽBS. A proto také vím, jak je asi dělníkům, našim i zahraničním, kteří v nelehkých podmínkách pracují za 7 000.- Kč "s páskou" a 7 000.-Kč "na dřevo", když slyší v rozhlase, či v TV o průměrném platu v ČR 33 000.-Kč. Je to výsměch pracujícím lidem. A jak na začátku dokumentu upozorňuje Karel Hanzelka (mluvčí AGROFERTu a.s.), opravdu by bylo dobré se nad dokumentem zamyslet. Osobně už mám odpracováno a budoucím generacím přeji, pokud by chtěly poctivě žít, aby skutečné hodnoty nemuseli vytvářet pod vládou oligarchy takového-to formátu. Kdo si myslí, že jsou to bláboly, či produkty "novinářských zrůd", nechť se zajede podívat na místa, nejen o kterých se v dokumentu mluví. Možná je máte za humny, ani o tom nevíte.
Lidmila Nejedlá
18.11.2018 12:08
Víc než váš článek mě zaujala diskuze, které je teď všude přehršel.
Marie Doušová
18.11.2018 10:11
Je to neuvěřitelné, jak dokážeme podlehnout všem intrikám a věřit, že co je psáno, to je dáno. Je mi z toho všeho smutno a vím, jak je těžké mít v rodině psychicky nemocného člověka. Kdo nezažil ,ten neuvěří. Věřme , že naše děti do budoucna budou lépe volit své politiky,kteří budou mít na zřeteli naší prosperitu a budou hrdí na naší krásnou zemi .
Mirek Hahn
18.11.2018 01:12
Paní Jírová..., ten titulek, to bude asi citace, z tisku. Neodvažuji se odhadovat, který tisk to byl a komu je nakloněn. Pan Vácha by si to sám od sebe nevymyslel, objektivně. Aspoň mě to tak připadá.......
Zdenka Jírová
18.11.2018 00:33
Promiňte, ale říkat " ještěže takové zrůdy máme" nesvědčí o vaší objektivnosti. Nikdo nemá právo přepadat nemocné lidi a mámit z nich odpovědi, na předem připravené otázky.Navíc v cizím státě a už vůbec je zveřejňovat bez souhlasu. Já na takové zprávy vůbec jako občanka nejsem zvědavá. Doufám, že vše bude řádně prošetřeno řádnými justičnímu orgány a ne zpovykovaným davem.
Eva Krausová
17.11.2018 18:45
Zneužívat duševně nemocného, bez jeho vědomí ho natáčet a podsouvat mu odpovědi je hyenismus nejvyššího kalibru. Ostatně to, co se předvádí i 17.11.2018, že se vyhazují květiny do koše hovoří za vše. Že možná máme demokracii, ale v politice žádné skutečné demokraty. Je mi z toho smutno.
Kateřina Baziková
17.11.2018 18:32
Zneužívat k čemukoli duševně nemocnýho kluka je hnus a hyenismus nejhrubšího kalibru! Tím myslím ty dva tzv investigativce. Jako psychiatr se otřásám hnusem, tohle se nemocnejm lidem nedělá, ať se jmenují jakkoli.
Jitka Caklová
17.11.2018 06:42
Jiří, dávám palec nahoru. Vysíláme pouze to, co jsme si v sobě vypěstovali, proto nikdy nemůžeme vysílat to, co sami nejsme. Jsou to zákony přírody, kdo to umí přijmout, tak zákony vesmíru.
Jiří Libánský
16.11.2018 23:45
Nevím, kdo panu Babišovi může závidět. Já bych bych svoje čisté svědomí nevyměnil ani za daleko větší majetek. Jestli někdo závidí, tak jen člověk na stejné morální úrovni. A tomu to patří. Ať závistí třeba zežloutne.
Naděžda Špásová
16.11.2018 17:32
Připadá mi to jak špatně napsaná komedie. Zase se projevila závistivá česká dušička. Nedej bože, aby měl tamten víc peněz, než já a tak na něj hezky veřejně začneme kydat bláto. Je to tak od chvíle, kdy p. Babiš vstoupil do politiky. A můžete hádat třikrát, kde to začalo. Končí to u obyčejného člověka, protože tam se ta závist dobře přiživuje. Z článku ukapává ironie a to mi vadí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA