Ilustrační foto: pinterest.com
Tajemství vousů. Znáte je?
20. 10. 2018Vousatých mužů přibývá. Plnovous se po letech čekání v ústraní znovu dostal do módy a nosí jej čím dál více mladých mužů. Udělejme si malý výlet do historie, jak tento trend vznikal, zanikal a zase vznikal.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Patrik Poula
7.2.2022 20:36
Já si vousy pěstuji už přes 20 let. Za ty roky jsem si na ně tak zvykl, že si nedokážu představit, že bych měl být bez nich. Dokonce jsem si pořídil i speciální olej na vousy :-D . Ne ale žádný laciný, hledal jsem nejlepší oleje na vousy na https://zivotavyziva.cz/olej-na-vousy/ , protože pro ně chci to nejlepší :-D .
Elena Valeriánová
23.10.2018 06:40
4,5,7 - budiž. Vousy nemusím a přímo nesnáším u mužů dlouhé vlasy. Pro mě platí: krátce přistřižen, hladce oholen, opět nebezpečně krásný! (S trochou nadsázky, samozřejmě.) Ale jedno je fakt, ráda vousaté muže fotím.
Zdenka Jírová
22.10.2018 23:47
Nejsem milovnicí vousů. Mladí muži mi s plnovousem připadají trochu směšní a dívám se na ně trochu shovívavě, že na to, co jim opravdu sluší, přijdou časem.
Hana Rypáčková
21.10.2018 19:30
Zajímavé. Zakrýt něco ? Milan nosil bíbra za normalizace, že zakryje emoce, tvrdil. S vousy nebo bez, pořád to byl on.
Dana Puchalská
20.10.2018 21:31
Hezký plnovous je paráda. Ale chce to prostě dobrou "údržbu" jako všechno. Můj otec chodil taky do holičství, ale říkal tomu klubovna. Všichni pánové se tam znali a pan holič, už věděl, co který z nich potřebuje. A vždycky potom krásně voněl. A kdyby teď zjistil, jak honosné názvy existují.... No koukal by jako zjara. Mně se líbí 4,5,7.
Zuzana Pivcová
20.10.2018 20:02
Vousáči se mi líbí, ale takový ten klasický "bíbr", nikoliv ti dnešní, jako mladý muž na titulní fotce vlevo. A navíc vousy musí celkově ladit se stylem oblékání.
Mirek Hahn
20.10.2018 19:54
...eh, s vousy nebo bez vousů, je to starost. Bez vousů znamená denně si škrábat bradu a ošetřovat kůži po tom škrábání. S vousy zase upravovat okraje toho porostu a urovnávat ho, aby člověk nevypadal jak hejkal z lesa :-) Zdá se mi, že mužům ve zralém věku vousy spíš svědčí, co do vzhledu...., ale zase tolik se po chlapech nedívám :-)
Jana Šenbergerová
20.10.2018 19:38
Vousy se mi na mužích nelíbí, ale 4, 5, i 7 by mi až tak moc nevadily. Na ještě kratší jsem si už zvykla. :-)
Věra Ježková
20.10.2018 19:29
Zajímavý článek. Ale asi jsem nepochopila pointu – vyplývá mi z ní, že v barber shopech muži vousy získávají. Přítel má vousy asi jako na fotkách č. 7 a 5. Bez nich líp nevypadal.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA