Foto: autorka
Nikdy dvakrát neuvidíš stejné mraky
2. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
2.10.2018 11:47
Nebe je jak vodní hladina a příroda čaruje. Je to kouzlo přírody. Jednou Radek vyfotil oblohu a když fotografii otočil, vypadá jak vodní hladina focená z letadla, viz R.C. Galerie Obloha
Naděžda Špásová
2.10.2018 10:11
Marcelko, plně s vámi souhlasím. Je to i můj názor, asi víte, že focení mraků je i moje velká záliba. Mám opravdu kvalitní konkurenci. Fotky jsou super.
Zuzana Pivcová
2.10.2018 09:31
Když jsme byly v Týně, tak Marcela nejvíc fotila mraky, dokonce je chodila "lovit" ven, až už mě to někdy rozčilovalo. Teď vidím, že to nebylo zbytečné.
Jana Kollinová
2.10.2018 09:24
Příspěvek mě potěšil. Asi každý se alespoň jednou zahleděl do mraků a obdivoval na obloze dokonalý výtvor vlastní fantazie. Byla to oblíbená hra mého dětství. Všechny fotografie jsou zajímavé, pro mě nejvíce snímek 608 mrak Bubák.
Mirek Hahn
2.10.2018 09:21
Obloha a oblačnost spoluvytváří i fotografie krajiny. Jedno z pravidel pro krajinářskou fotografii: krajinu dělá obloha.
Dana Puchalská
2.10.2018 09:07
Nádhera. Mraky jsou super. Vzpomněla jsem si při nich na pana fotografa Sitenského. Ten měl na každém snímků, ikdyž černobílém taky mraky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA