Foto: autorka
Táborská zoo určitě není pro zvířata vězením
3. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
5.10.2018 08:59
Co ještě dodat pro ty, kteří zoologické zahrady stále neuznávají? Přijeďte se podívat, možná, že aspoň někdo z vás změní své mínění. A to by bylo dobře!
Zdenka Jírová
4.10.2018 23:03
Moderní zoolpgické zahrady rozhodně nejsou vězením pro zvířata. Jejich význam byl vysvětlen v rozhovoru. Velký význam mají také pro děti, každá rodina si nemůže dovolit jet na safari v Africe, aby děti mohly vidět živá divoká zvířata.
Eva Mužíková
3.10.2018 19:58
No super Zuzko, další reportáž....o zvířata je ve zdejším ZOO jistě pečováno s láskou, díky.
Věra Ježková
3.10.2018 19:32
Zuzko, je moc hezké, že ZOO takhle podporuješ. Její osud jsem sledovala. Krásné fotky. Jmenuje se tvůj nosál nějak?
Naděžda Špásová
3.10.2018 16:13
Je dobře, že v zoologických zahradách jsou zachraňovány vymírající druhy zvířat. Táborská zoo vypadá podle fotek moc hezky. Musím se přiznat, že zoo a cirkusy zrovna nemusím.
Dana Puchalská
3.10.2018 14:25
Ano těchto lidí, kteří jsou pro dobrou věc zapálení, je nějak stále málo.
Jitka Hašková
3.10.2018 12:26
Měla jsem velkou radost, když jsem se ve zprávách dověděla, že se našel člověk, který tuto ZOO zachránil. Patří mu poklona a dík.
Blanka Macháčková
3.10.2018 12:16
Včera v televizi dávali dokument o významu ZOO. Bylo to velmi zajímavé a korespondovalo to s názorem pana ředitele Korce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA