ilustrační foto: pixabay.com
Sousedské setkání
28. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
29.9.2018 18:00
Sousedská setkání neznám, ale podle toho, jak jste to přiblížila, to muselo být docela pěkné. Jezdím jen na školní srazy. :-)
Hana Rypáčková
29.9.2018 07:57
To je moc milé, setkání rodáků na vsích jsem zažila také, i když tam žila jen babička. Tvé město Zdeni se mi moc líbilo...Jestli se nepletu.
Marie Seitlová
29.9.2018 07:02
Já osobně takové posezení neznám, ale u syna ve vesnici mívají snad 2x za rok sousedské posezení. Rádi mezi sousedy zajdou a je prý tam veselo. Do vesnice se před lety přistěhovali a tak poznali pár přátel.
Eva Mužíková
28.9.2018 23:53
Takové setkání uspořádat je jistě dobrý nàpad, tak ať se podaří ještě mnohokrát.
Zdenka Jírová
28.9.2018 23:18
Jen pro zpřesnění - nebyli to sousedé z paneláku, je to vilková čtvrť, měli jsme tam také domek. Prodali jsme ho z rodinných důvodů. Teď bydlím také v paneláku a musím říct, že tu máme také velmi dobré vztahy , teď na podzim jsme si vzájemně se sousedkami vyměňovaly různé džemy a zavařeniny. Neznám sice všechny obyvatele domu, to ani není dost dobře možné, je to 7 pater po 4 bytech. Ale alespoň se zdravíme.
Zuzana Pivcová
28.9.2018 21:44
Nikdy jsem nikde dlouho nebydlela, až vlastně teď roky na Chodově a tady jsme tak alespoň z poloviny stále stejní lidé. Ale co se týče dobrých sousedů, ti jsou nade vše a moc si jich vážím.
Věra Ježková
28.9.2018 19:37
Může to být příjemné. U nás v domě ale nic takového „nehrozí“; myslím, že všem stačí zúčastnit se jednou za rok schůze bytového družstva. V parku v ulici bylo několik akcí pro rodiny s dětmi.
Dana Puchalská
28.9.2018 15:37
Taková setkání bývají někdy perfektní a zajímavá. Určitě jsou hezká. Už jsem to i zažila. A ráda na to vzpomínám.
Alena Tollarová
28.9.2018 13:25
Je to určitě prima, když se někdo ujme organizace takového setkání. Dokážu si představit, že se tímto způsobem utuží stávající vztahy v místě bydlících, seznámí se i lidi, i lidi, kteří mají jen povědomí, že ten a ten tady někde bydlí a obnoví se přátelské vztahy z dřívějška.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA