Ilustrační foto: pixabay.com
Horké léto přálo pivovarům
9. 9. 2018Letní sezóna se povedla. Podle vyjádření předních českých pivovarů letošní horké léto přispělo k vysokým prodejům piva, nárůst zaznamenaly zejména ochucené speciály, ale také jedenáctistupňová piva.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
9.9.2018 13:49
Pivo jsem začala pít až po čtyřicitce. Dřív mi nechutnalo. Nejradši mám Staropramen. Je pravda že ani po dalším zdražení se pít v Čechách nepřestane.
Zuzana Pivcová
9.9.2018 13:44
Už dávno nepadne ta vláda, která zdraží pivo, jak tvrdil Švejk. Já docela fandím malým rodinným pivovarům, protože ty se musí opravdu "otáčet". Pivo si teď už dávám výjimečně, a navíc až na výjimky nealko. Kdysi na Maltě jsem poprvé ochutnala ovocné pivo, myslím višňové, tehdy jsem jím byla unesena. Pak sem začali dovážet belgické, to stálo snad skoro 70 Kč. Teď tedy rozhodně milovnicí ovocných piv nejsem! Boženko, na zdraví!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA