Společný koníček Zlaty Adamovské a Petra Štěpánka: Cestování
To není Aljaška, ale Lázně Bělohrad loni v lednu. FOTO: autorka

Společný koníček Zlaty Adamovské a Petra Štěpánka: Cestování

6. 8. 2018

Léto se láme, ale dovolená je vedle tropických veder pořád tématem číslo jedna. A cestování, které k dovolené nerozlučně patří, je oblíbenou činností jednoho slavného hereckého páru…

herci osobnosti rozhovor
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marta Bäuml
Už dávno při koukání na seriál,v němž oba účikovali, jsem si v duchu říkala, jak by se k sobě hodili-zde taky platí to, "Že všechno zlé je k něčemu dobré" /a tím myslím Zlatčin rozvod s Johnem/!
Jana Slavíková
Pravidelně je potkávám na Praque Food Festivalu.
Alena Vávrová
Sympatický pár!
Dana Puchalská
Moc pěkný příklad rozumných lidí,kteří žijí tak jak se jim líbí. Držím jim palce.
Marie Doušová
Ať jim to dlouho vydrží a prožijí ještě hodně společných zážitků.
Jana Šenbergerová
Ráda jsem si početla o obou. Ať je jim spolu i nadále krásně.
Zuzana Pivcová
Jako dvojice se mi zamlouvají, i když Petra jsem v mládí narozdíl od jeho bratra Martina moc ráda neměla. A zralá Zlata se mi také zamlouvá víc než třeba kdysi v Sanitce. Je z ní teď taková rázná "baba". Díky za pěkné přiblížení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%