Foto: autorka
Italka v Alžíru
28. 7. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
30.7.2018 10:51
Zdenko, díky za pochopení. Jsem ráda, že jsem vás nenaštvala přeji vám ještě hodně krásných hudebních zážitků. :-)
Zdenka Jírová
30.7.2018 00:26
Nic si z toho, Naďo, nedělejte. Jak praví lidová moudrost- někdo má rád holky, jiný zase vdolky. Já mám ráda všechno" zpěvavé", od 13 let jsem zpívala ve sboru, kde jsme zpívali sbory i z oper, pak jsem se pár let učila zpívat sólově. Zpěvačka se ze mne sice nestala, ale láska k hudbě a zpívání mi zůstala dodnes.
Naděžda Špásová
29.7.2018 10:49
Opera a balet jsou pro mě za trest. Jo a muzikál taky. Asi budu vypadat, jako kulturní barbar, ale mně stačí, že znám skladatele, o co v tom díle jde, ale vidět to opravdu nemusím. Vám, Zdenko, váš kulturní zážitek opravdu přeju, ale nezávidím. Prostě to tak mám. :-)
Věra Ježková
28.7.2018 20:01
Zdenko, podle názvu jsem nepoznala nic. Oper umím několik vyjmenovat, znám pár árií, byla jsem ve Vysoké u Příbrami u Rusalčina jezírka. Toť vše. Svůj zážitek jsi nám zprostředkovala moc hezky.
Zuzana Pivcová
28.7.2018 17:38
Tuto operu jsem bohužel nikdy nezhlédla, jen některé od Verdiho a Pucciniho. Ale také už jsem zažila cizinku Rusalku s téměř dokonalou češtinou a naopak zase naše pěvce zpívat italsky v originále.
Alena Tollarová
28.7.2018 13:55
Asi bych se měla občas podívat na program teplického divadla. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA