(Foto: archiv Steamzine.cz)
Jsem steampunkerem
24. 7. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
25.7.2018 20:50
Pro mne je to také novinka. A nádherně praštěná. Také jsem nadšený z Vašeho rodícího se parního stroje a poprosím Vás o fotku do mé sbírky "bláznivých vynálezů" a k mému zamýšlenému článku na to téma. Celkově tleskám !!!
Marcela Pivcová
25.7.2018 18:05
Mně se nějak nedaří představit si činnosti ve více světech. Jak tedy zařadit různé koníčky, zájmy - hudbu, zájem o přírodu a zvířata, výtvarné činnosti, třeba i "neživou" přírodu v podobě minerálů...? Je i jen tohle v životě snad více světů?
Hana Rypáčková
25.7.2018 10:55
Znám pár společností, někdy s hudbou spojených a dobrý. Je to jako vojáčci a swing , upíří rodinky . Beru to, ale čas na to nemám...
Marie Doušová
25.7.2018 09:32
Zajímavý pohled na život a jeho prožívání,ale někdy člověk nemůže dělat bláznoviny a stále se jen bavit . Vám to pane Jiří přeji a hlavně ať Vám to dlouho vydrží. Foto zajímavé . Steanpunk je pro mě cizí.
Blanka Macháčková
25.7.2018 07:35
Díky vám jsem se dozvěděla, co je to steampunk. Ale asi jsem četla jiné poučení než paní JK. (Inspirace módou viktoriánské Anglie a prvky industrializace 19. století, jako například ozubená kolečka; to je styl steampunku.)https://www.generace20.cz/lifestyle/steampunkove-odevy-jsou-prilis-neprakticke-nadsenci-tak-chodi-oblekani-jen-na-specialni-akce.
Jitka Caklová
25.7.2018 06:52
Ano! Proč ne? Osobně obdivuji každého, kdo dělá co ho baví, bez ohledu na to, co tomu říká "okolí". Pro mne, tvůrčí člověk = svobodný člověk.
Jaroslava Handlová
24.7.2018 23:14
Zírám, co všechno ještě neznám. Takový piknik s lidmi plnými fantazie musel jistě být úžasný. Jiří, super. Jen mi není jasné, zda je nutnost být pod parou, když je to Steam?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA