Foto: autorka
Albánie - Země orlů
19. 7. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
21.7.2018 19:17
Albánie je opravdu země kontrastů, turistům zde začíná ale určitě má co nabídnout. Příští týden chci napsat takové malé postřehy.
Dana Puchalská
21.7.2018 15:56
Jejda to, jsou mi diskuze. Moje bývalá kolegyně tam jezdí už cca 3 roky a Albánii si nemůže vynachválit. Myslím že každý a každá máme na tuhle zemi prostě jiný úhel pohledu. Těším se na fotografie.
Jitka Hašková
21.7.2018 14:11
Promiňte paní Valeriánová, mělo tam být Jarmilo. Tímto se omlouvám vám i Jarmile Jakubcové. Byla jsem velmi nepozorná.
20.7.2018 22:22
Omluva piei z mobilu a doslo k preklepu
Mám připraveno další pokračování
Marie Doušová
20.7.2018 13:12
Nemohu se k Albánii vyjadřovat ,protože jsem tam nebyla , článek jsem si přečetla a moc mě potěšil. Zase viděno jinýma očima. Dík.
Dagmar Tatoušková
20.7.2018 08:55
Paní JJ onen Albánec byl pracovně v Řecku, neboť ve své zemi by se neuživil,a ze svého platu podporoval celou rodinu v Albánii.... nějak nechápu Vaši poznámku ...
20.7.2018 07:14
Asi pohled ma člověk který do
Albánie cestuje pracovne a turistika.
Dagmar Tatoušková
20.7.2018 01:26
já jsem slyšela od rodilého Albánce při návštěvě Řecka, že je tam jenom špína, svrab a neštovice a hlavně korupce, korupce a zase jenom korupce na všech úrovních...a že jim bude ještě opravdu mnoho let než dají své zemi nějaký řád a pořádek .....no asi záleží na úhlu pohledu ...
Elena Valeriánová
19.7.2018 19:33
Paní Hašková nechápu, ta poslední věta platí pro mě? Pokud ano, tak mám na svém profilu článek a fotky "ALBÁNIE, TAK TROCHU JINÁ EVROPA".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA