Ilustrační foto: pixabay.com
Trochu smutný dárek
25. 7. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
9.11.2018 16:55
Taky už se těším, až se elektronické hračky lidem okoukají a s velkou slávou vynaleznou život bez nich! Ta nepřizpůsobivá babička mě dostala!
Zuzana Pivcová
25.7.2018 13:15
Před 15 lety jsem také takhle plula z Kréty na Santorini, byla jsem sice osobně sama, avšak vzhledem k tomu, že nás ráno delegát zanechal v Heraklionu v přístavu s prohlášením, že cestou vše bez problému pochopíme, tak jsem ostatním několika ženám, které nepochopily, protože vše bylo hlášeno v angličtině, musela pomoci, takže relax to nebyl. Ze Santorini byl nádherný rozhled na stovky ostrůvků v moři kolem, ale jinak tam bylo už tehdy hodně přeturistěno, natož asi dnes. Ale celkově to byl hezký výlet. Když jsem pak hledala doma možnost vydat se jen na Santorini na pobyt, zjistila jsem, že zájezdy jsou velmi drahé a všude jen se snídaní. Alespoň tak to nabízely naše CK.
Věra Ježková
25.7.2018 09:41
Hano, krásné. Bez mobilu už to asi opravdu nejde. Ale o dovolené v cizině? Já ho využívám jen k praktickým účelům – zavolat, napsat, event. vyfotit. Chytrý nemám.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.7.2018 09:21
Ostrov Santorini je skutečně až neskutečně překrásný. Mobilů si prostě nevšímám. Asi to patří k dnešní době.
Dana Puchalská
25.7.2018 08:40
Ano bez mobilu ani ránu. A pak všichni vypadají jak šílenci a zákopávají jeden o druhého. Krásný den. Děkuju za hezký článek.
Mirek Hahn
25.7.2018 08:12
Myslím, že volný čas bez mobilu je dobrá cesta, a že se ještě dočká zajímavé rehabilitace. Čučení do mobilu se stalo takovým mainstreamem, že nečučení do mobilu bude brzy respektovanou avantgardou.... Něco jako dlouhé vlasy v šedesátkách :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA