Ilustrační foto: Delfin travel
Podzim ve znamení koupání a skvělého jídla
12. 7. 2018Pokud na dovolené vyhledáváte klid a neradi se přetahujete o plážová lehátka s jinými turisty v hlavní sezóně, vydejte se k moři v září s cestovní kanceláří Delfín travel. Abyste si svůj pobyt na sluncem zalitých plážích ještě více užili, připravili jsme pro vás v několika našich destinacích speciální akce.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
13.7.2018 15:17
Na Mar Menoru jsem byla několikrát - ne s cestovkou ale zakoupila jsem si letenku a pak apartmán Tesy, který je přímo u Mrtvého moře. Jinak jsem byla i v hotelu Las Gaviatos, který měl velmi dobré stravování v systému AL.Také jeho poloha je blízko naleziště černého bahna. K bahnu na Jelením ostrově vede velmi složitá cesta napříč Mrtvým mořem jak popisuje paní Votatová a i najít bahno je dost složité. Musí se hledat v moři. Je spíše šedé.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.7.2018 15:12
Byli jsme s manželem v Albánii hotelu Vivas. Výhled na hlavní silnici nebyl zrovna moc hezký. Hotel je situován tak, že buď se díváte na moře nebo na rušnou ulici, kde nepřetržitě jezdí auta. Nštěsí bylo pěkné počasí a tak jsme byli neustále u moře. Balkony v hotelu jsou velmi úzké, hlavní schodiště k recepci, která je v 1. patře nemají zábradlí. Jinak dobré jídlo - doporučuji zakoupit i obědy, Všude na pláži úžasná čistota, tak i v hotelu. Skvělý delegát cestovky, který se opravdu o nás staral pečlivě a jako rodilý Albánec vždy vše vyřídil. Jen zakoupené pohlednice, které jsem dala do recepce už nikdy nikomu nedošly. Asi je v hotelu dávají do koše.
Svatava Páleníková
13.7.2018 10:07
švagrová byla s touto cestovkou už třikrát a nemůže si ji vynachválit. Hlavně delegáty a právě i jídlo- na Murcii a v Kalábrii. Tak to také zvažuji. Šetřím si korunky, snad mi to vyjde.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA