Ilustrační foto: ingimage.com
Čeští senioři a internet? Dobré souznění
1. 7. 2018
Jak často používáte internet? K čemu vám slouží? Co všechno jeho prostřednictvím umíte dělat? Odpovědi na tyto otázky dostávali lidé starší pětapadesáti let v mnoha zemích světa a výsledky publikoval Český statistický úřad. Jsou zajímavé. Proč? Češi jsou na tom v tomto směru na slušné pozici.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
3.7.2018 00:30
používám internet denně, i když se za internetového experta nepovažuji. Ráda se ale vždy něčemu novému přiučím.
Jana Gondášová
1.7.2018 20:18
Pane Farský , četli, milovali knihy, vyrostla jsem v horách, babička četla při petrolejce, sama mám knihy hodně ráda, ale internet neodmyslitelně do mého života patří, spojení mezi kamarády, spousta informací je nenahraditelný
Zuzana Pivcová
1.7.2018 19:32
No, náš "kastelán" na chalupě v Týně opravdu internet nemá, nezná, nepoužívá. A netouží po něm.
Marie Ženatová
1.7.2018 17:03
Mám stále ještě jedno externí zaměstnání a to výzkum trhu - dotazníky mi ale nechodí zase tak moc často. Ale v jednom z posledních úkolů jsem měla mimo jiné také vyplnit dotazník s jedním respondentem nad 65 let, který vůbec nepoužívá internet a musím přiznat, že mi to vzalo dost času takového člověka vůbec najít...
Věra Ježková
1.7.2018 16:07
Borku, asi trpělivě snášeli svůj úděl. Internet jim nechyběl, protože ho neznali. Je to velmi užitečný vynález. Ale všeho s mírou. :-)
Libor Farský
1.7.2018 11:15
Používám internet opravdu denně a když jsem byl půl roku v nemocnici, byl jsem bez něj nešťastný. Zvláště mi chyběl přerušený kontakt s tímto milým portálem i60. Bydlím na samotě a přitom jsem byl dříve člověk společenský. Často si říkám, jak asi dříve žili senioři v podobné situaci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA