Foto: autorka
Splněný sen 2: Natáčení pohádky
24. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
24.6.2018 14:41
Danko, ty máš rok splněných přání. Krásně jsi nám přiblížila natáčení pohádky, určitě je to krásný zážitek. Přeji Ti další splnění snu. Dík za fotoreportáž.
Jana Kollinová
24.6.2018 12:49
Nikdy jsem se podobné akce nezúčastnila. Musí to být euforický zážitek alespoň v mých představách. Pohádky mám ráda a kdykoliv někdo zmíní slovo pohádka tak se mi vybaví moje první dětská knížka pohádek Krása nesmírná. Znáte?
Elena Valeriánová
24.6.2018 12:37
Danko, to musel být hezky zážitek. Díky za přiblížení. Bez tebe bych se na natáčení nikdy nepodívala.
Libuše Křapová
24.6.2018 12:25
Danuško, jen jsi koukala nebo dělala i "křoví"? Uvidíme tě v pohádce? Máš krásné vzpomínky :-)
Eliška Murasová
24.6.2018 12:02
Danko, je z toho cítit, jak sis to užívala.Poměnkovou louku mám před očima, bala jsem v Karvine mnohokrát lázních.
Dagmar Bartušková
24.6.2018 11:52
Dano, rada jsem se zasnila. Pokud to někdy budou hrát v TV, určitě si pohádku nenechám ujít.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA