Ilustrační foto: ingimage.com
Hurá do Bulharska
23. 6. 2018Ať chceme či ne, k létu zkrátka patří cestování víc než k jiným obdobím roku. Dnes už je běžné zaletět si za velkou louži kdykoli, ale dřív jsme měli dovolenou u moře spojenou výhradně s létem a hlavně jen s omezeným výčtem destinací. Tak schválně. Co všechno se vám vybaví, když se řekne Bulharsko?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
23.6.2018 21:42
Hani, zítra už budu mít tu možnost porovnat a oprášit vzpomínky před 34 lety a nyní.Už se na to těším.
Zuzana Pivcová
23.6.2018 19:57
Hani, to mi připomnělo mou někdejší letní lásku v Rumunsku. Krásný mladík se jmenoval Florin a naše konverzace byla směsicí všeho, co jsem se do té doby trochu naučila. Z Bulharska jsem byla jen služebně na skok v Sofii. Tam jsem se i teď, alespoň s taxikářem, domluvila trochu rusky. A k moři? To spíš už ne.
Libor Farský
23.6.2018 10:23
Také mám velmi podobné romantické vzpomínky - ze svých studentských let. Také na jediné uplatnění ruštiny, která byla sice povinná jako maturitní předmět ve všech státech RVHP, ale na př. v Maďarsku nebo NDR bylo úplně zbytečné pokoušet se domluvit.
Blanka Macháčková
23.6.2018 07:48
Přesně tak. Oprášit vzpomínky a porovnat. Nejen služby, ale i vztahy v běhu času.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA