
Ilustrační foto: pixabay.com
Grilujme s láskou, péčí i rozumem
21. 6. 2018Kdyby se dnes Ježibaba rozhodla pochutnat si na Jeníčkovi s Mařenkou, nedala by je na pekáč, ale na gril. Grilování je hitem letní sezóny a každoročně poskytuje mnoha lidem spoustu rozkoší. Ale v řadě případů také určitá rizika. S přibývajícím věkem bychom na ně měli myslet přece jen o něco více.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Pravečková
22.6.2018 11:30
Právě jsem si přečetla článek v posledním čísle časopisu Téma. Výborné rady od Jakuba Paruse. Méně je více. Doporučuji všem milovníkům grilování přečíst ...
Věra Ježková
22.6.2018 06:55
V poslední době mám pocit, že „kdo negriluje, není Čech“. Reklamy a recepty na ně se řítí ze všech stran. Jednou za čas to může být příjemné zpestření jídelníčku a společenská událost. Líbí se mi tudíž níže uvedené názory.
Zuzana Pivcová
21.6.2018 12:08
My grilujeme zcela ojediněle, a to během léta na chalupě. A toho škodlivého masa je minimálně. Mám ráda i grilované papriky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA