Grilujme s láskou, péčí i rozumem
Ilustrační foto: pixabay.com

Grilujme s láskou, péčí i rozumem

21. 6. 2018

Kdyby se dnes Ježibaba rozhodla pochutnat si na Jeníčkovi s Mařenkou, nedala by je na pekáč, ale na gril. Grilování je hitem letní sezóny a každoročně poskytuje mnoha lidem spoustu rozkoší. Ale v řadě případů také určitá rizika. S přibývajícím věkem bychom na ně měli myslet přece jen o něco více.

gastronomie recepty
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Fondue máme doma. Už jsme si je dlouho nedělali. Dobrá připomínka.
Dagmar Pravečková
Právě jsem si přečetla článek v posledním čísle časopisu Téma. Výborné rady od Jakuba Paruse. Méně je více. Doporučuji všem milovníkům grilování přečíst ...
Věra Ježková
V poslední době mám pocit, že „kdo negriluje, není Čech“. Reklamy a recepty na ně se řítí ze všech stran. Jednou za čas to může být příjemné zpestření jídelníčku a společenská událost. Líbí se mi tudíž níže uvedené názory.
Ladislav Vesecký
Griluji semo tamo a je moc chutné. Vše s mírou.
Libor Farský
Na grilování oceňuji nejvíce společenskou stránku věci.
Zuzana Pivcová
My grilujeme zcela ojediněle, a to během léta na chalupě. A toho škodlivého masa je minimálně. Mám ráda i grilované papriky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%