Foto: autorka
Jeden den naší kočičky
6. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
27.6.2018 00:35
Článek o kočičkách si vždy ráda přečtu / ale i o pejscích/. Sama mám 2 kočičky, tu starší už 11 let z útulku a druhé jsem se ujala od rodiny, která na ni neměla čas ani asi chuť se o ni starat. Tu mám 4 roky. Už jsem o nich, ale i o jiných kočičkách jsem sem psala. Jsou to roztomilé společnice, bez nich bych se neobešla. Jak teď píši toto povídání, nacpala se do košíku na papíry u PC ta větší - ragdoka. nevím, proč se cpe do tak malého košíku, ale ona je se mnou ráda.
Věra Ježková
12.6.2018 22:40
Ali, mám radost, že tě Bišinka rozezpívala. Na písničku si ale nevzpomínám.
Alena Tollarová
12.6.2018 21:47
Tohle už sice není koťátko, ale stejně jsem si hned začala prozpěvovat - Kotě se má, kotě se má, to má zkrátka časy zlatý ... pamatujete?
Marcela Pivcová
11.6.2018 14:19
Zvířecí vyprávění mne vždycky zaujme a zvířecí fotky jsou většinou krásné a hlavně přirozené. Kočka si nikdy pro krásný úsměv nemusí říkat "sýr" a na povel se nebude spokojeně rozvalovat. To musí ona sama chtít! Myslím, že já mám v počítači ze všech fotek nejvíc právě kočičích.
Lidmila Nejedlá
10.6.2018 23:20
Věrko, to je reportáž ze života madam kočky Bišiny, kde jste vy dva jejími společníky. Líbí se mi to.
Pavlína Koláčková
8.6.2018 04:16
Milá paní Věruško. Mám kočičku Berušku. Je jí 11 roků, ale pro mne je to stále kotátko. Vaše fotogalerie je skoro stejná jako ta naše. Přeji Bišince i Vám hodně krásných dnů.
Blanka Macháčková
7.6.2018 11:33
Já nejsem majitelem žádného domácího mazlíčka. Z fotografií ale vidím, jak moc vám přirostla k srdci. Tak ať vám dlouho dělá radost.
Marie Doušová
7.6.2018 10:31
Také jsme měli kocourka /Čamsíka/, kterého někdo v krabici vyhodil na silnici. Moje tenkrát malá dcerka se ho ujmula a tak jsme ho vzali do rodiny . Byl to hrozný tulák ,ale náš mazel ,který občas ze svých toulek přišel dost otrhaný. Jednou měl natržené ucho a jindy se připlazil a měl horečku a už jsme si mysleli, že nám umře. Ale zvěrolékař mu každý den píchal penicilín a on se za 5 dní otrkal a už zase šťastně běhal a začal se více zdržovat doma. Nebyl mu ,ale přisouzen dlouhý život ,když už u nás byl 5 let, tak se zase večer vydal na své toulky a už se nevrátil. To stálé čekání bylo nesnesitelné,ale nakonec jsme museli mističku, a vše co našemu kocourkovi patřilo odstranit a dodnes se na něj vzpomíná. Proto mě tento článek trochu rozesmutnil a foto připomnělo našeho kocourka. Ať Vám dělá pořád radost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA