Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com
Módní tipy pro baculky. Existují?
15. 5. 2018Je to častý povzdech mnoha žen: proč módní časopisy a weby neukazují modelky plných tvarů, oblečení, které jim sluší? Zkrátka, oblečení pro typ postavy, jakou má hodně zralých, starších žen, ale i mladých děvčat, které se pak trápí, že nevypadají jako hubené modelky z reklam.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
29.11.2018 15:59
Myslela jsem tím jaký druh oblečení má na sobě a jak se zrovna otočí.Některé druhy ženu rozšiřují a to nemusí být tou baculkou.Krásná žena na titulní stránce.Nelíbí se mi oblečená žena v riflích,bílém tričku a šeodomodrém svetru s přepásáním.
Alena Várošová
29.11.2018 15:46
Žena nemusí být ani baculka,ale když se na ni díváte z různého úhlu pohledu,nebo i na fotografiích,tak vypadá o 10 kg těžší.Když je baculka a vhodně a s citem se oblékne a zakryje to co nemá být vidět a ukáže to co na ní vynikne,tak ji fandím.
Danuše D'Engeli
28.11.2018 19:01
Já si myslím, vlastně jsem přesvědčena, že každá žena může být v každém věku hezky oblečená a zajímavá. Opravdu souhlasím s paní Evou Mužíkovou, že dnes je výběr oblečení rozsáhlý, pro hodně štíhlé, štíhlé a baculky. Osobně se musím cítit dobře. Mám ráda bílou barvu, ale také někdy podle nálady i jiné barvy. Chodím dost sportovně oblečená, zvláště v zimě, protože průvodcuji. Pro mne je vždy důležitý nenápadný doplněk, který oblečení doplní. Ale hodně se starám o svoji duši, ale určitě se ráda oblékám.
Eva Mužíková
17.5.2018 15:26
Já, přestože nemám problém s nadváhou si oblečení, zvláště od pasu nahoru, opravdu vybírám. Dnes je tolik možností výběru volných halenek, triček, tunik a vestiček, že při dobré volbě může každá žena vypadat hezky. Stačí jen se podívat s trochou sebekritiky do zrcadla. Věk, to je to poslední na co beru ohled. Mám ráda vrstvené oblečení a když si nejsem zcela jistá, jestli jem to jaksi " nepřehnala", syn a snacha jsou velmi dobrými poradci..
Zdenka Jírová
15.5.2018 22:00
Je to pravda, nejlépe si je oblečení vyzkoušet v prodejně. Pokud se v něm cítíte dobře, neřešit věk. Bez zkoušení si nic nekupuji. V uvedených fotkách je pár dobrých modelů, které se mi líbí.
Věra Ježková
15.5.2018 21:11
Existují a je to dobře. Plnoštíhlé ženy se mi líbí víc než vychrtlé modelky. Zde bych nemusela č. 10, 15, 4, 8, 2, 1.
Jana Slavíková
15.5.2018 14:19
Taky jsem prostorově výraznější a už dlouho nosím to, v čem se cítím příjemně. Přiložené modely ujdou, ale zcela nevyhovující jsou kalhoty na obr. 15. Ohrnuté nohavice zkracují nohy a tím postavu tzv. srazí. Nejlepší jsou úzké nohavice, jak u kalhot dlouhých, tak u letních 3/4 (pod kolena) nebo 7/8 (nad kotníky). Rozhodně tím nemyslím legíny. Přeji všem krásné léto v pohodlném oblečení.
Mirek Hahn
15.5.2018 10:28
Trpělivě čekám, kdy se z baculek stane konečně mainstream, ...mě se líbí. Žena má vypadat jako Žena a ne jako žebřík, aby se na ní dala počítat žebra :-)
Dana Puchalská
15.5.2018 10:14
Nevím jestli smím dělat reklamu, ale znám obchod kde najdou dámy, co mají větší velikosti pěknou módu. Ale budiž. Ta společnost se jmenuje Ulla Popken. A mají tam pestrý výběr. A hlavně tam pracují prodavačky které to baví. Ochotně poradí a hlavně NEVNUCUJI SE ANI NIKOHO DO NIČEHO NENUTÍ. Připadala jsem si tam jako zákaznice a ne jako obtížný hmyz. Byla jsem překvapená ochotou a zájmem paní prodavačky. A ten klid co tam panuje. Nikdo do vás nestrká. Ano ceny jsou tam trošku vyšší, ale zboží je kvalitní, po vyprání se to nerozpadne a rozhodně to tam stojí za to. Prostě pohodový nákup. Těch obchodů není po republice zas tolik ale jsou fajn. A móda pro baculky je tam krásně pestrá a ne šedivá a smutná jako jinde.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA