Ilustrační foto: ingimage.com
Dovolená s kamarádkou. Radost nebo pohroma?
6. 5. 2018
Ženské přátelství je křehké. Jedna z jeho největších zkoušek je společná dovolená dvou žen. Může to být skvělá bezstarostná jízda, ale také velká prověrka toho, co se za kamarádstvím vlastně skrývá.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Valerie Polášková
24.5.2020 18:40
Já bych se toho nebála. S kamarádkou jsem na dovolené byla minulý rok a myslím, že jsme si to obě skvěle užily. Letos bych ráda jela zase s rodinou, tak uvidíme jak to dopadne. Alespoň to Chorvatsko by vyjít mohlo. Tak jako tak se za hranice určitě nevydám bez pořádného cestovního pojištění. Minulý rok se mi velmi osvědčila tato pojišťovna https://www.ervpojistovna.cz/ tak ji asi zkusím i letos.
Dana Puchalská
8.5.2018 09:33
Stačí mi na to vzpomenout a říkám si..... bylo to super a byly jsme obě mladé a správně naladěné. A od té doby jsem už s kamarádkami nejezdila. Taky jsme neměly žádné starosti a poprvé jsme byly u moře. A nějaké trhy abychom ušetřily a něco výhodného koupily nás fakt nezajímalo.
Helenka Vambleki
8.5.2018 09:16
Alenka V. položila otázku...a já odpovídám: Znala jsem Alenku jen málo-virtuálně zde, fyzicky ze společného setkání íčkařů - ale obě jsme nekonfliktní, tolerantní a proto jsme si užily krásnou Francii a máme na co vzpomínat. Někdy se podívám na fotky a jen lituju celou Francii, že už nikdy nebude jak dřív, v Paříži už je docela nebezpečno. Naštěstí my před třemi lety jsme v Provenci ještě ty primitivní uprchlíky nepotkávaly.
Libor Farský
8.5.2018 06:30
Za studentských let jsem byl s kamarádem v Bulharsku. Cestovali jsme autostopem, spali pod stanem a bylo to prima. Jiné zkušenosti nemám, později jsem již cestoval sám.
Jarmila Komberec Jakubcová
7.5.2018 07:23
Byla jsem několikrát s kamarádkami na různých jak pobytových tak i poznávacích zájezdech a vždy vše proběhlo v naprosté pohodě. Jsem tolerantní a nemám problém jazykovou vybaveností. Chystám se v srnu jet s kamaádkou na poznávačku do Bsny-Hercegoviny.Kamarádku jsem poznala na zájezdu v Izraeli a jezdíme od té doby spolu.Když jedu sama poznávám zase spoustu nových lidí a je to prima.Na Gran Canarii zase létám sama.Na Menor Maru jsme bydlely v apartmánu tři neznámé ženy a nakonec spolu kamarádíme dodnes. V loni jsme bydlely týden v Chorvatsku v jednom hotelovém pokoji. Ráda cestuji jak sama tak s kamarádkami.
Věra Ježková
7.5.2018 06:39
Asi před 40 lety jsem byla s kamarádkou týden na dovolené. Pohádaly jsme se asi druhý den. Pak jsme to urovnaly, ale už to nebylo ono. Zuzko, mám podobnou zkušenost s domlouváním v cizině, dokonce v rámci rodiny. Byly to galeje a už nikdy více.
Mira Střelec
7.5.2018 02:01
Já bych s kamarádem na dovolenou už nejel, stačilo jednou a NE.S kamarádkou..prima a s náhodnou známou - neměla jako já s kým jet ...suprové...Míra
Zdenka Jírová
7.5.2018 00:27
Mám několik kamarádek, s kterými se znám už léta. S jednou jsem byla na dovolené ve Španělsku a bylo to moc prima. Byla u mě několikrát i na dovolené na chalupě. Vždy dobré. S jinou, i když se s ní znám déle, bych už nejela ani na chalupu , natož k moři. Jsme úplně rozdílné v představách o dovolené. S někým náhodným bych k moři nejela.
Marie Faldynová
6.5.2018 23:37
Mám kamarádku, se kterou jezdím na seniorské pobyty a jezdím k ní i na návštěvu, s tou bych jela kamkoliv co by oběma vyhovovalo. A pak mám kamarádku, která mne zve, ale jsme každá jiná a po společné dovolené už se do další nehrnu. Cestovat sama je náročnější, ale zase si udělám vše po svém. Přeji všem krásné letní pobyty!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA