Není nad koprovku
Ilustrační foto: pinterest.com

Není nad koprovku

25. 4. 2018

Myslím, že se to s těmi gastronomickými pořady už trochu přehání. Kam se vrtnete, tam se vaří a ve vaření soutěží. Labužnictví je zkrátka povýšeno na vědní obor a zmýlená v něm neplatí. No, jak u koho…

Glosa Hany Švejnohové
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Napsala jste to výstižně. Není nad českou kuchyni. Možná, že by na té významné akci účastnici si dali raději tu vaši koprovku místo zauzených kachních plátků se švestkou.
Zuzana Pivcová
To jste mě fakt rozesmála a máte mé sympatie. Já bych v takové akci úplně propadla, i když jsem během své práce ve vojenském archivu přece jen nějaký raut zažila. Ale nemusím.
Libor Farský
Knedlíky nemusím, ale humor autorky mi chutná velmi.
Dana Puchalská
Léta jsem pracovala v hotelnictví. A bylo velmi příjemné, když si hosté chválili českou kuchyni. A chtěli vědět, kde by si mohli dát klasickou českou kuchyni.Tak jsme je vždy poslali tam, kde tohle dobře připraví. Jak sami říkali jsme v Čechách a nějaká cizí jídla nás prostě nezajímají. A zejména Japonci byli spokojení. Myslím že by se měli restaurace k tomu vracet a ne nabízet pokusy o jídla, které se někdy skutečně jíst nedají. Já když jedu do ciziny chci ochutnat jejich kuchyni a nebudu vyžadovat českou klasiku.
Jitka Hašková
Aktuální příběh. Staré recepty by se měly znovu používat a hlavně je nevylepšovat a neměnit.
Dana Puchalská
Koprovku nejím. Ale manžel ji miluje. Tak si jí musí vařit sám pro sebe. Ale ostatní omáčky ráda mám. Prostě kde je kopr, tak to jde mimo mně.
Marie Doušová
Vtipně napsaný příběh. Gastronomie se stává uměleckým dílem ,ale jen pro určité nadšence , kteří se rádi předvádějí , ale najíst se tím nedá.
Věra Ježková
Velmi hezký příběh; pobavila jste mě. Koprovku mám moc ráda. :-)
Jana Šenbergerová
Omáčkám zahuštěným moukou jsem už dávno dala vale, ale koprovku s čerstvým koprem a domácím vejcem občas s chutí uvařím i sním. S vařením se to v poslední době opravdu přehání, ale faktem zůstává, že jídlo je nepominutelným zdrojem zdraví, ale i nemoci. Nepochybně má vliv i na naše vztahy. Na vašem článku jsem si "pochutnala". :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%