Plzeň 8.-10.6.2018
13. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
13.4.2018 20:13
Jarmilo, já nechci ubytování ! V lednu v Praze jsem se z ubytování u tebe odhlásila. Budu bydlet u známých, ale srazu se zúčastním.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.4.2018 19:48
Paní Mošovská má uhrazenou zálohu ze dne 10.1.2018 (setkání v Praze).
Naděžda Špásová
13.4.2018 17:07
Za nás penzion K je OK. Fotky jsou slibné, programu se přizpůsobíme. Pokud bude teplíčko, bude i koupáníčko, aspoň doufám. Vřelé díky za informace.
Jana Šenbergerová
13.4.2018 15:09
Za nás všechno v pořádku a také se těšíme na známé i neznámé, které takto poznáme. Zároveň děkujeme za další podnětné informace.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.4.2018 14:01
Milí íčkaři proto zveřejňujeme seznam účastníků abyste si vše překontrolovali. Jsem ráda, že Majko píšeš.Pokud souhlasíš dám tě na seznam do bungalovu č. 4. Tím jsou bungalovy naplněny - plných 20 míst.Jinak ještě se přihlásila do jedné chatky paní Hájková s manželem. K enzionům a jjich obsazenosti podá informaci Helenka. já jsem zajišťovala jen bungalovy, místa pro stany a chatky v areálu Ostende. Penziony nejsou v areálu ale vedle přes silnici.Jinak se ptejte - ráda odpovím.
Marie Seitlová
13.4.2018 13:39
Nevím, proč jsem vypadla ze seznamu účastníků ? Nechci ubytování, ale chybět nemohu. Tak prosím o doplnění. Děkuji a těším se.
Alena Tollarová
13.4.2018 13:07
Ráda bych věděla, proč se zajišťoval, resp. proč jsme ve 2. penzionu, když v tom prvním ještě je 6x volno?
Jitka Mošovská je tu dvakát. A proč jsme vlastně ve 2. penzionu, když v tom prvním je ještě 6 volných míst?
Jaroslava Handlová
13.4.2018 12:36
Líbí se mi to čím dál víc! Těším se na všechny účastníky i na program. Helo a Jarmilo, děkuji.
Zuzana Pivcová
13.4.2018 10:42
Věřím, že realita bude tak primová jako tenhle organizačně-informativní článek. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA