Plzeň 8.-10.6.2018

Plzeň 8.-10.6.2018

13. 4. 2018
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Jarmilo, já nechci ubytování ! V lednu v Praze jsem se z ubytování u tebe odhlásila. Budu bydlet u známých, ale srazu se zúčastním.
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní Mošovská má uhrazenou zálohu ze dne 10.1.2018 (setkání v Praze).
Naděžda Špásová
Za nás penzion K je OK. Fotky jsou slibné, programu se přizpůsobíme. Pokud bude teplíčko, bude i koupáníčko, aspoň doufám. Vřelé díky za informace.
Jana Šenbergerová
Za nás všechno v pořádku a také se těšíme na známé i neznámé, které takto poznáme. Zároveň děkujeme za další podnětné informace.
Jarmila Komberec Jakubcová
Milí íčkaři proto zveřejňujeme seznam účastníků abyste si vše překontrolovali. Jsem ráda, že Majko píšeš.Pokud souhlasíš dám tě na seznam do bungalovu č. 4. Tím jsou bungalovy naplněny - plných 20 míst.Jinak ještě se přihlásila do jedné chatky paní Hájková s manželem. K enzionům a jjich obsazenosti podá informaci Helenka. já jsem zajišťovala jen bungalovy, místa pro stany a chatky v areálu Ostende. Penziony nejsou v areálu ale vedle přes silnici.Jinak se ptejte - ráda odpovím.
Marie Seitlová
Nevím, proč jsem vypadla ze seznamu účastníků ? Nechci ubytování, ale chybět nemohu. Tak prosím o doplnění. Děkuji a těším se.
Alena Tollarová
Ráda bych věděla, proč se zajišťoval, resp. proč jsme ve 2. penzionu, když v tom prvním ještě je 6x volno? Jitka Mošovská je tu dvakát. A proč jsme vlastně ve 2. penzionu, když v tom prvním je ještě 6 volných míst?
Jaroslava Handlová
Líbí se mi to čím dál víc! Těším se na všechny účastníky i na program. Helo a Jarmilo, děkuji.
Zuzana Pivcová
Věřím, že realita bude tak primová jako tenhle organizačně-informativní článek. :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%