Trojpták
Ilustrační foto: pixabay.com

Trojpták

28. 3. 2018
Můj příběh
Autor: Petr Halda
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Tak jak jsem vyučená kuchařka, toto vůbec neznám , a určitě sama někdy vyzkouším. Fotodokumentace sice není ale i bez ní to vypadá velmi lákavě pro naše chutové bunky
Jan Krones
Tři ptáci, to je pro velkou společnost, několikrát jsem si nechal udělat kuře v kachně, časem jsme vypustili masovou nádivku a cpeme do toho houskovou klasiku. Od jater do nádivek jsme upustili hned po prvním pokusu - chuť jater všechny ostatní chutě a vůně přebije.
Jitka Hašková
To bych si dala říct. To vykosťování, to je náročná práce. Jinak bych snad byla schopná se do toho dát a pozvat horu známých.
Marie Doušová
Obdivuji vaši vytrvalost v pečení a věřím , že výsledek byl vynikající.Přeji do dalšího experimentu hodně štěstí.
Lidmila Nejedlá
Článek se mi líbí. Do vašeho spolku bych chtěla patřit. Máte v něm všechno. Přátele, humor, zpěv i odvahu. Prima!
Naďa Křenková
Tak dnes jsem měla velký stres (starám se o mamu po mrtvici) nechtělo se mě nic dělat a ani žít. Musím se však vzchopit -- brouzdání na netu--nic pozitivního, televize – žádná dobrá komedie a tu náhoda - stránky i60 a pěkné foto trojptáka. Vše je zachráněno, opět žiji a asi jsem se zamilovala do autora (to jsem 45 let šťastně vdaná). A pročítám další příspěvky Petra Haldy, opět jsem pozitivní a moc děkuji panu Petrovi, že svým psaním mne velmi pobavil a budu i vařit s radostí a těším se na další příspěvky.
Petr Halda
Omlouvám se s tou fotodokumentací, nějak mi to nedošlo...
Libuše Křapová
Petře, kde je ta fotodokumentace? Když už jste nám namlsal žaludky, měl jste nám potěšit aspoň oko!
Zuzana Pivcová
Vaše vyprávění jsou bezvadná, a kdybyste k tomu měl ještě vlastní fotodokumentaci, abychom nemuseli vybírat jen něco ilustračního k tématu, bylo by to úplně perfektní. Vaše experimenty za to stojí!
Alena Vávrová
Jj, chybí jen ta fotodokumentace!! Jinak opět dobrýýý!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%