Foto z pouti nezarmoutí
FOTO: autorka

Foto z pouti nezarmoutí

15. 3. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Děkuji vám. „Narváno“ tam bylo, protože jsem přišla v jednu, kdy teprve otevírali. Během necelé hodiny, kterou jsem na pouti strávila, začínali přicházet dospělí s dětmi.
Hana Polednová
Na matějskou pouť jsme chodívali s dětmi pravidelně každý rok. Když děti odrostly, chodívala jsem tam s manželem jen tak se podívat. Dali jsme si tam oblíbenou opečenou klobásku a zastříleli jsme si ve staročeské střelnici. Jedině tam jsem se trefila a měla jsem z toho radost. Naposledy jsme tam byli někdy před 15 lety. S vnoučaty chodím na poutě na vesnicích a 2x jsem byla s vnukem v Německu v Legolandu a Europaparku. To se s naší Matějskou nedá vůbec srovnat. Tam se mi hrozně líbilo a absolvovaly jsme spolu skoro všechny atrakce.
Jitka Hašková
Po vysoké škole jsem byla zaměstnána ve výpočetním středisku, které bylo v Bruselském pavilonu(ten už neexistuje) ve Fučíkárně. Když byla Matějská pouť tak jsme po obědě chodili zajezdit v elektrických autíčkách. Užili jsme si dost legrace, ale odpoledne to bylo nepříjemné, protože hluk a hudba z pouti byla slyšet všude.
Marie Seitlová
Na Matějské jsem byla 1x s dětmi a bylo to v roce 1981. Udělala jsem jim výlet do Prahy a do Nymburka ke známým. Bylo to tam fajn a synové si to na atrakcích užili.
Zuzana Pivcová
Věrko, na Matějské pouti jsem nebyla dávno. Nějak mě neláká a návštěvy chtivé děti nejsou. Pamatuji si, že jsme tam několikrát byly ještě před Listopadem s Marcelou, když jsme se obě přestěhovaly do Prahy. A pak se svým tehdejším partnerem. To jsme stříleli na různé pohyblivé figurky v historické střelnici. To bylo bezvadné. Jako dítě jsem měla "svou" minipouť na hoře Tábor u Lomnice nad Popelkou. Tam jsem si užila všeho, co k opravdové pouti patřilo, včetně tzv. Křížové cesty pěšky na horu. To byly časy.
Libor Farský
Hezká vzpomínka. Děkuji, Věruško, holčičko. S chutí bych Tě hned povozil v autíčku !!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%