Foto: autorka
Kdo to ví, odpoví...
10. 3. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
10.3.2018 16:42
Elenko, moc dobrý nápad a zajímavé čtení. Fotky nádherné. Nato, že o ptácích nevím skoro nic, jsem se trefila 6x správně.
Helenka Vambleki
10.3.2018 13:58
Vše jsem neuhodla, ale nevadí. Jen obdivuji, jaký jsi Elen, přírodní typ!!! Tak ať se ti ve focení přírody dál daří!!!
Alena Tollarová
10.3.2018 13:03
Přestože kachny i labutě pozoruji velmi často a u volavek jsem měla možnost i zeshora nahlédnout do hnízda a vidět ta modrá vejce, nezvládla jsem test na 100 %. Ale vůbec mi to nevadí, protože jsem se zase dověděla něco nového. A skorec? Tak toho jsem znala jen podle jména, nikdy jsem ho neviděla.
Danuše Onderková
10.3.2018 12:34
Enen, velice zajímavé, včetně testu. Dopadla jsem na 50%. Pro mne veliký úspěch. Fotky nádherné.
Marie Seitlová
10.3.2018 12:08
Elenko, zajímavý test, téměř jsem zvládla a fotky krásné. To jsou asi z Tvých ranních vycházek. Máš krásné úlovky.
Dagmar Bartušková
10.3.2018 11:04
Test jsem zvládla za 1 - i když u labutího peří jsem váhala a skorce, který mi do této doby nic neříkal, jsem tipovala naslepo. Eleno, dík i za ty zajímavosti o těchto vodních ptácích. Fotky krásné.
Naděžda Špásová
10.3.2018 10:50
Elenko, ty máš za 1, já bych měla asi tak s odřenýma ušima za 4. Moc hezky jsi to vymyslela. No a fotky? Prostě super. Tiše ti závidím, jak to umíš. ***** :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA