Kdo to ví, odpoví...
Foto: autorka

Kdo to ví, odpoví...

10. 3. 2018
příroda
Hodnocení:
(4.8 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Elenko, moc dobrý nápad a zajímavé čtení. Fotky nádherné. Nato, že o ptácích nevím skoro nic, jsem se trefila 6x správně.
Helenka Vambleki
Vše jsem neuhodla, ale nevadí. Jen obdivuji, jaký jsi Elen, přírodní typ!!! Tak ať se ti ve focení přírody dál daří!!!
Alena Tollarová
Přestože kachny i labutě pozoruji velmi často a u volavek jsem měla možnost i zeshora nahlédnout do hnízda a vidět ta modrá vejce, nezvládla jsem test na 100 %. Ale vůbec mi to nevadí, protože jsem se zase dověděla něco nového. A skorec? Tak toho jsem znala jen podle jména, nikdy jsem ho neviděla.
Danuše Onderková
Enen, velice zajímavé, včetně testu. Dopadla jsem na 50%. Pro mne veliký úspěch. Fotky nádherné.
Marie Seitlová
Elenko, zajímavý test, téměř jsem zvládla a fotky krásné. To jsou asi z Tvých ranních vycházek. Máš krásné úlovky.
Dagmar Bartušková
Test jsem zvládla za 1 - i když u labutího peří jsem váhala a skorce, který mi do této doby nic neříkal, jsem tipovala naslepo. Eleno, dík i za ty zajímavosti o těchto vodních ptácích. Fotky krásné.
Naděžda Špásová
Elenko, ty máš za 1, já bych měla asi tak s odřenýma ušima za 4. Moc hezky jsi to vymyslela. No a fotky? Prostě super. Tiše ti závidím, jak to umíš. ***** :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%