Foto: autorka
Praha 11 je věkem obyvatel druhou nejstarší městskou částí Prahy, říká starosta Ing. Petr Jirava
7. 3. 2018Pro nezasvěcené uvádím informaci, že Praha 11 zahrnuje katastrální území Chodov, Háje (Jižní Město) a leží na území městského obvodu Praha 4. Velkou část území zaujímají sídliště Jižní Město I a II.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
9.3.2018 10:28
Mně je úplně jedno v které části Prahy se toho dělá víc, ale pohled na tak vyvedeného starostu je potěšující .
Věra Ježková
8.3.2018 22:14
Libore, nic si z toho nedělej. Já to taky nechápu. PSČ Domova pro seniory je 14000 a přitom je to Praha 11, jak se uvádí mj. v jejím místním měsíčníku.
Dagmar Bartušková
8.3.2018 07:16
V Praze žiji, ale "Jedenáctku" neznám. Když čtu, co se tam pro seniory pořádá, tak je to asi stejné jako v jiných částech Prahy. A to je moc dobré.
Hana Práglová
7.3.2018 22:09
Tuto část Prahy neznám.Ale je dobře,že malá i velká mėsta se dobře starají nejen o lidi v produktivním vėku,ale také o nejmladší i o nejstarší...
Hana Rypáčková
7.3.2018 19:56
Radnice podporuje seniory ze zákona a na lidech pak je, jaká činnost probíhá a jak jsou lidé spokojeni.Na radě seniorů se starosta vždy pochválí.
Libor Farský
7.3.2018 18:37
Děkuji, Zu, ale stejně jsem to nepochopil. Má 10 městských obvodů a č.11 je tedy zároveň č.4 a dohromady pro srandu králíkům.
Zuzana Pivcová
7.3.2018 17:26
Členění Prahy je dost složité. V současnosti je 10 městských obvodů - Praha 1 - 10, což se trochu rovná mimopražským okresům. V rámci těch obvodů jsou samosprávné městské části. Ty jsou, pokud vím, až od roku 1994. Původní Praha 4 s radnicí v Nuslích, byla obrovská. Po přestěhování jsem musela kvůli OP na Novodvorskou, kvůli pasu na Lhotku, kvůli trestnímu rejstříku na Pankrác atd. Praha 11, původně Praha-Jižní Město, je hned při příjezdu do Prahy po dálnici D1. Překvapivě k nám patří 4 stanice metra - Roztyly, Chodov, Opatov a Háje.
Marie Seitlová
7.3.2018 14:58
Prahu neznám, proto nevím, kde tato část je. Znám jen střed a důležité památky. Ale je vidět, že i zde se o seniory starají. A to, že jsou senioři aktivní, je velmi dobře. Zuzko dík za informaci.
Naděžda Špásová
7.3.2018 14:49
Zuzkou, obdivuji tvojí redaktorskou profesionalitu. Máme štěstí, bydlíme na malém sídlišti, ve velkém bych se asi ztratila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA