Ilustrační foto: ingimage.com
Důvody k radosti. Hledejme je
6. 3. 2018Mohou to být statistiky, fakta z vědeckých studií, rozhovory se zajímavými lidmi. Zkrátka informace, které nám do života vnášejí radost, perspektivu, nové poznatky, něco k zamyšlení. Zprávy v médiích nejsou jen špatné, smutné, znepokojující. Těch dobrých je v nich sice méně, ale o to důležitější je umět je cíleně vyhledávat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Tomanová
8.3.2018 07:23
Ano, radovat se ze zdánlivých maličkostí...a snažit se každý den někomu udělat "malou radost", i kdyby to jen úsměv byl :-)
Hana Rypáčková
7.3.2018 08:38
Tak jsem si početla, souhlasím se vším. Vesele jen vesele do života důchodce jde. To, že z negativnch pocitů a myšlenej se člověk i rozstůně, je pravda.Jdu se zaobírat orchidejemi a psem. Škoda, že kolem mne řádí chřipajzny, nestýkáme se , máme karanténu jako v nemocnici zákaz návštěv.
Zdenka Jírová
7.3.2018 00:40
Je to zajímavé čtení. Také se snažím objevovat jen pozitivní věci.Krimi zprávy na Primě nesleduji a teď jsem ráda, že už je po volbách a nenutí mne nic sledovat ty " bojůvky" od nespokojenců. Těším se na jaro a na první kytičky v parku. Také v bytě plánuji malou změnu, která mě vždy potěší.
Dana Puchalská
6.3.2018 18:21
Ano. Radovat se z každého hezkého dne. A nečíst a nepřemýšlet negativně. :-)
Zuzana Pivcová
6.3.2018 11:37
Za sebe mám pocit, že prožívám malé jednotlivé radosti a ty dohromady tvoří jednu velkou radost, a tou je radost ze života. :-D
Libor Farský
6.3.2018 10:23
Výborně. Mně hodně pozitivního přinesl do života objev portálu i60 a mimo jiné také povzbudivé články v něm, jako je tento.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA