FOTO: autorka
Zoologická zahrada v zimě? Ano!
3. 3. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
7.3.2018 10:56
Jeden z rodinných výletů mířil i do ZOO v Liberci. Nejen vnučka byla nadšená. Mám z návštěvy několik zajímavých fotografií a při jejich prohlížení se mi zážitky vrací. Stejně tak lze s vnoučaty navštívit v zimě i botanické zahrady kde kvetou nádherně exotické květiny. Je na co se dívat. Vaše fotografie jsou nejen profesionálně na úrovni a mají i vtipné popisky, jak již zmínily čtenářky níže.
Lenka Hudečková
5.3.2018 15:45
Byli jsme před pár lety ještě v Liberci v ZOO 8. března a bylo to moc zajímavé. Málo lidí, málo i zvířat, ale některá z těch, co byla venku, se zrovna pářila nebo se páry oťukávaly a to bylo zajímavé sledovat. Některým svítily a topily přímotopy.... I když jsme tam tenkrát šli smutní, tak v nás zimní ZOO zanechala dobrý pocit...
Elena Valeriánová
5.3.2018 15:06
My máme letos v pevném plánu ostravskou ZOO. UŽ JEN PROTO, ŽE BYLA OTEVŘENA NA DEN PŘESNĚ, KDY JSEM I JÁ SPATŘILA SVĚTLO SVĚTA, tak je tak trochu i moje, ne?
Elena Valeriánová
5.3.2018 15:03
Mám trochu zpoždění ve čtení článků. A tak dočítám! A Ty Aleno, nikdy nezklameš! U Tvých článků a fotek se vždy bavím. A bezva popisky. Super!!!
Jana Šenbergerová
4.3.2018 11:29
Fotky jako ze žurnálu! Moc hezké. Do zoo v Olomouci jezdíme každý rok zjara (měli jsme tam první rande) a byla jsem tam i v zimě na noční prohlídce s výkladem. Zajímavá zkušenost. Všechny zvuky zní najednou mnohem tajemněji a mnohá zvířata vnímá člověk jinak než ve dne v létě. Hezky jsem se s tebou "prošla".
Eva Balúchová
4.3.2018 07:54
Proč bych chodila v zimě po ZOO když si mohu tvoje pěkné fotky prohlédnout v teple domova.Fotka plameňáků mě vždy potěší.Ale já do ZOO nechodím moc ráda.Věřím,že se jim snaží připravit co nejlepší podmínky,ale příroda to není.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA