Ilustrační foto: pinterest.com
Kudrny a vlny. Radost i starost
2. 3. 2018Žena, která má rovné vlasy, touží po těch kudrnatých. Ta, která je má, touží po rovných. Pravda je taková, že ženy s vlasy, které se kroutí a vlní, to mají s volbou účesu mnohdy obtížnější.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
3.3.2018 07:39
Moje dcera má delší velmi kudrnaté vlasy, které jí všichni kdo ji vidí závidí. Jenže nikdo neví, co jí dají práce - aby si je dokázala učesat, tak si je denně umývá - sedá do auta a jede kolem páté hodiny ráno do práce autem do Brna /40km/ - to jí vlasy uschnou a má je hned ve své kanceláři zářivě nádherné... ???
Zdenka Jírová
2.3.2018 23:30
Líbí se mi všechny účesa. Já nejsem majitelkou kudrlin, mám rovné a měla jsem dost husté vlasy, tak jsem neměla moc problémů. Když se mi líbil kudrnatý účes, trochu jsem je přitočila, jindy vyfoukala a u vody jen zatřepala hlavou. Chtělo to ale dobrou kadeřnici, tak jsem je neměnila ráda, protože při hledání jiné to ne vždy dopadlo podle mých představ.
Zuzana Pivcová
2.3.2018 21:04
Trvalou jsem si dala jen jednou v životě, a to při dlouhodobé stáži v NDR na dlouhé vlasy s ofinou. Dopadlo to dost děsně a nepravidelné ojedinělé vlny jsem měla ještě přes půl roku. Na moje vlasy, obdobně, jako to měla maminka, se trvalá ani vlny nehodí, jsou příliš jemné a nedrží. U mnoha jiných se mi to líbí, ale na sobě ne, i kdyby účes držel.
Alena Várošová
2.3.2018 16:44
Všechny účesy na dámách se mi líbí.Bývalá kamarádka když si vlasy každý den vyfouká,tak je má rovné,vypadá hezky. Během dne se ji zvlní,má je zplihlé a urousané,jako kdyby byla v páře a večer si je musí umýt,nebo ráno než jde vždy do práce. S vlasy problémy nemám.Hezký den.
Věra Ježková
2.3.2018 16:27
Vlnité vlasy se mi moc líbí – zde nejvíc č. 1 a 7. Ale pokud má žena vlasy přirozeně rovné a ještě k tomu jemné, jako např. já, je s tím spousta starostí. Vím to dobře. Zamlada i o něco později jsem si vlasy natáčela, dokonce spala v pěnových natáčkách, ráno jsem vlasy lakovala a sledovala počasí; protože v dešti či mlze bylo „po parádě“ pár minut poté, co jsem vyšla z domu. Teď už mám řadu let klid a s účesem jsem spokojená.
Dana Tomanová
2.3.2018 12:02
To jsou hezké účesy, vypadají přirozeně a žensky...také vlasy teď nechávám trochu narůst, jsem v délce obr. č.1, i podobné úpravě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA