Super sraz i60 v Ostravě!
FOTO: autorka

Super sraz i60 v Ostravě!

23. 2. 2018

Na čtvrtek 8.3. ve 14 hodin zveme všechny na historicky 1. společné setkání ičkařů v Ostravě a současně můžeme oslavit MDŽ.  Zveme všechny, kteří mají zájem, z Ostravy, okolí i ze vzdálených míst.

Jsou zváni i muži, není to jenom dámské setkání. Není třeba karafiátu, ale důležité je mít s sebou dobrou náladu.

Pokud pojedete ze vzdálenějších míst, tak vlakem do Ostrava-hlavní nádraží a kteroukoli tramvají na zastávku Elektra, stačí 10 minutová jízdenka. Vítáme i ičkáře z Čech...

Odtud na Masarykovo náměstí k památnému sloupu. Společně se přesuneme do zajištěných prostor. Pokud se někdo opozdí a nebude vědět kam, nevadí, máme telefony a případně přijdeme naproti.

Na všechny se srdečně těšíme.

Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Holky, ať se vám ta slezina pěkně vyvede. Také jsem v Ostravě nebyla, ale není všem dnům konec. Pokud bude nějaké příště, ráda bych i přes tu vzdálenost přijela. To se ví, že ne na zákusek, ale dobrým pivkem nebo vínkem bych si s vámi všemi ráda připila.:-)
Hana Práglová
Zuzko,na vzdálenost nehleď.My taky do Prahy dojeli a vzdálenost je stejná!.Vlakem to dáš za cca3,5hodiny.Nėkteří,co bydlí blíž a mají horší spoje pojedou déle...Ale není všem dnúm konec.Určitě udėláme i další akci☺
Danuše Onderková
Zdenko, píšu, jsi další z mála, doufám, že se nás sejde hodně a nebude to jen dámská společnost...
Eva Balúchová
Já bych byla na cestě 3 a půl hodiny,nevadilo by mě to,ale bohužel termín se mě nehodí.Ale až mě to vyjde,včas se ohlásím.
Zdenka Žichovská
Píšu si do kalendáře - 8. března výlet do Ostravy. Zuzko, přijeď, km nejsou důležité a z Prahy máš super spojení - rychlíkem jsi v O. za 3 hodiny bez přestupu. Od nás je to také 2.5 hodiny a to jsme na Moravě.
Marie Seitlová
Danuš, pěkná pozvánka. Doufám, že si ji přečte hodně Moraváků a přijedou. Nebo nás překvapí i někdo jiný ?
Danuše Onderková
Zuzko, dálka ne dálka, přijeď, rádi tě uvidíme. a můžeš zůstat u mne přes noc. Další den tě mohu trochu provést po Ostravě.
Zuzana Pivcová
Škoda, že je to tak daleko. V Ostravě jsem nikdy nebyla. :-D
Eliška Murasová
Danko, super článek i fotka, těším se na Vás!
Hana Práglová
Danuš,diky za článeček.Cukrárnička je opravdu velice příjemná.Snad se tam pár spokojených lidí sejde.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

20%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

18%

Ušetřený čas

19%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

21%