Vojmír Srdečný: I když člověk spadne po hubě do bláta, musí jít dál
FOTO: autorka

Vojmír Srdečný: I když člověk spadne po hubě do bláta, musí jít dál

15. 2. 2018

Přiznám se, že když jsme si povídali s PhDr. Vojmírem Srdečným, zakladatelem a propagátorem sportu tělesně postižených, napadlo mě, že nestárneme vůbec. Před karlínské květinářství nedorazil žádný napohled ctihodný kmet s hůlkou, ale usměvavý vzpřímený pán. Přišel ještě chvíli před domluveným časem, v blízké pizzerii mi pomohl z kabátu. 

rozhovor
Hodnocení:
(4.8 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Bartošová
Pan Srdečný byl dlouhá léta mým kolegou, katedra TV bývala ve stejné budově jako ,,moje" katedra. Potkávali jsme se, zdravili, pár slov prohodili, ale nikdy jsem nevěděla, že má křestní jméno Vojmír. Pamatuji si, že měl nebesky modré oči a laskavý úsměv. Na rozdíl od některých jiných tělocvikářů se vyjadřoval vždy velmi slušně , byl to zdvořilý gentleman s kulturními zájmy. Přeji mu všechno nej nej nej!
Marie Seitlová
Zajímavý článek o úžasném člověku. Přeji mu hodně zdraví a tělocvičnu ze zimní zahrady znám, z dob kdy jsem v Losinách pracovala.
Jana Šenbergerová
Ať panu Srdečnému zdraví slouží a jiskra v oku jen tak nepohasne, aby po tak akčním životě oslavil i stovku.
Marie Ženatová
Díky moc za nádherné přiblížení obdivuhodného člověka...
Jitka Hašková
Úžasný člověk, mám můj obdiv a hlubokou poklonu.
Zuzana Pivcová
Článek je skvělý a před pánem hluboce smekám a přeji mu ještě krásný život, jak jen to půjde. Stále nám má co říci. Díky.
Libor Farský
Co nejsrdečnější pozdravy panu srdečnému a autorce tohoto nádherného článku od také Borka ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%