Vzpoura domácích spotřebičů.
3. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
8.6.2022 15:26
Jani, článek starý, ale problém aktuální pořád, hlavně pravidlo "Tři " asi přetrvá navěky.
Jana Kollinová
5.2.2018 11:30
Pane Libore P., souhlasím s Vámi, že absorpční lednička se dá opravit poválením po zemi, což moji rodinní kutilové použili asi před pěti lety, uspěli, a to už měla lednice poctivě odslouženo patnáct let. Byla dvoukompresorová a to co vykřikovali dovozci při odvážení neskutečně těžkého nefunkčního přístroje je naprosto nezveřejnitelné. Oceňuji, že prodej "bílých spotřebičů" zahrnuje i odvoz nefunkčního. V mém případě se dokonce druhý den ozval prodejce a ověřovat si, zda byl starý přístroj odvezen.
Helenka Vambleki
5.2.2018 06:52
Sqěle napsané!!! Stačí jen vzpomenout! Kamarádka řekla, že jí odešla lednice. Já jsem si pomyslela, odkdy máme tu naši, neudělá nám to taky? A bum, do týdne šla, ani se nerozloučila! O kur-vít-kách ve spotřebičích se ví už dost dlouho - proto musíme co tři roky kupovat nový mobil - a někdy i dřív.
Jana Šenbergerová
4.2.2018 18:10
Tohle určitě zažil už každý z nás. Takhle s námi laškovala před Vánoci pračka. Vydávala příšerné zvuky, ale nepovedlo se sehnat opraváře, tak jsme chvíli neprali. Po Vánocích pere jako by se nechumelilo. No, možná je to proto, že opravdu nechumelí, jak už nám několikrát slibovali. Po Vánocích pro změnu začal stávkovat vysavač. Ani nepípnul. Když jsme se rozhodli koupit nový, začal opět fungovat. Čekáme, co to bude do třetice. I lednička občas funí víc, než je zdrávo ...
Hezky se to čte, hůř by se to řešilo, ale naštěstí máme dobrý obchod a schopného vedoucího.
Jana Kollinová
4.2.2018 12:18
Děkuji za přečtení a odlehčené sdílení pravidla "tří", jak to vtipně označila Naďa. Jsem ráda, že mám možnost sdílet své pocity, prožitky a názory právě zde. Odzbrojila mě poznámka jedné sedmnáctileté studenky v @. "Zamotala jste mi hlavu vsuvkou FRAZÉM a IDIOM. Dosud jsem si myslela, že v tom mám jasno. Není lepší životní motto než don´t worry, be happy." Pobavilo mě to i potěšilo, že příspěvky čtou zdánlivě věkově "vzdálené" generace, ale v příspěvku studentky je totožnost s mottem portálu i60. Nepíšeme jen pro seniory!
Lidmila Nejedlá
4.2.2018 11:42
Mně vloni odešly spotřebiče čtyři. Pračka, žehlička, fén, zubní sprcha. Ještě že mám děti a existuje Ježíšek.
Věra Ježková
4.2.2018 11:29
Ano, do třetice… A také Murphyho zákon: Může-li se něco pokazit, pokazí se to. Název je prima.
Naděžda Špásová
4.2.2018 10:55
Je to známe pravidlo tří. Nemám ho ráda a většinou se vyplní. Jano, moc hezky a vtipně popsané katastrofy mě fakt pobavily. Ať žije humor za všech okolností. :-)
Marie Doušová
4.2.2018 10:41
Do třetice ........ určitě funguje. Nejdříve odešel vysavač, pak žehlička a do třetice pračka.Žehličku se podařilo opravit, pračku taky , ale vysavač se koupil nový. No nic nevydrží věčně.
Vladislava Dejmková
4.2.2018 07:41
Mám podobné zkušenosti. Domácí spotřebiče odcházejí ve vlnách. S některými se tězce loučím, ale nedá se nic dělat. Bohužel čas od jedné vlny ke druhé se zkracuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA