Foto: autorka
Noční fotografická procházka Hradcem Králové
29. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
30.1.2018 15:49
V Hradci znám jen nádraží, hotel Černigov a Terminál, který se mi moc líbí. Patří k mým oblíbeným autobusovým nádražím. Přehledné, vzdušné, sympatické. Nevšedním zážitkem byla pro mě před lety návštěva akvária ve vile, kde bych si ho nikdy nedovedla představit, kdybych nebyla uvnitř. Trochu mě děsila ta spousta vody v tak malém prostoru, ale rozhodně stálo za návštěvu. Noční snímky bez lidí jsou úžasné. Za denního světla nemyslitelné. To se vám povedlo.
Alena Vávrová
30.1.2018 11:47
Hradec Králové mám moc ráda, i když z něj v poslední době vídám právě jen ta nádraží. Když jsem po letech poprvé viděla autobusový Terminál, také mi spadla brada. Noční fotky jsou úžasné. dík.
Libor Farský
30.1.2018 00:24
Já jsem nikdy v Hradci nebyl a tyto ukázky z jeho moderní architektury se mi líbí moc!
Helenka Vambleki
29.1.2018 19:29
Hradec trochu znám a ten nový terminál na mne působí až neuvěřitelně, protože jsem ho několikrát zažila jako lidské mraveniště. Na snímku vidím 17:44 a pak kostel 17:50 - asi se lidi cpali cukrovím u telky :-)
Blanka Macháčková
29.1.2018 17:17
Hradec je moc hezký i za dne, ale ty večerní fotky jsou velmi působivé.
Vladislava Dejmková
29.1.2018 12:42
Jsem ráda, že se vám noční fotky líbí. Jejich začlenění do textu mi dává docela zabrat, editor pro články sice umí vložit fotku, ale tvrdohlavě ji dává na jiné místo, než by měl. Takže pak je třeba hodně a hodně manipulovat, než člověk dostane fotku a příslušný text na správné místo.
Marie Seitlová
29.1.2018 11:28
Děkuji za pěknou noční procházku Hradcem. Trochu ho znám, pár let tam bydlel syn a často tudy projíždím vlakem. Moc pěkné noční fotky.
Naděžda Špásová
29.1.2018 11:15
Hradec moc neznám, jen jsme jednou projížděli a moc se mi líbí. Noční fotky jsou fakt super a ty popisky pod nimi bych chtěla taky umět. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA