Foto: autorka
Boreč - podivuhodný vrch v Českém středohoří
28. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Lupoměský
30.1.2018 17:01
Na Borči jsme byli před cca 10 dny. Je to nádherný výlet, i když cesta dolů po zmrzlém příkrém svahu je trochu "o ústa". Bylo tam spousta lidí, v Režném Újezdu nebylo jednoduché zaparkovat...Ale stojí to za to. České středohoří je opravdu nádherné!
Jana Šenbergerová
30.1.2018 16:02
Líbezná krajina, pro mě už navždy spojena s mou dnes už nežijící mladou kamarádkou. Také ji měla moc ráda, dokonce o ní psala i pohádky.
Alena Tollarová
30.1.2018 09:29
Děkuji vám za komentáře. Zdá se, že jsme den naší návštěvy Borče vystihly, protože zbytek sněhu je ten tam a s ním asi i celá zima. Naďo, na Boreč můžeš klidně i na jaře, až bude teplo, ale tenhle podivuhodný jev tam nečekej. Čím větší zima a vrstva sněhu, tím lépe!
Elena Valeriánová
29.1.2018 18:58
Aleno, prostě bezva! Díky, že jsem s tebou šla, alespoň virtuálně. Teď se dívám na soutěž Kde domov můj a jedna otázka se týkala Borečského vrchu. Radovala jsem se. Fotky pěkně poetické.
Drahomíra Stínilová
29.1.2018 13:08
Myslím, že České středohoří patří vůbec k nejzajímavějším a nejtajemnějším pohořím u nás. Potkala jsem ho až teď v pozdějším věku a neustále jsem jím okouzlená. Boreč ještě neznám, ale už plánuji. Nádherné fotky i zajímavý článek.
Lidmila Nejedlá
29.1.2018 09:52
Škoda, Alenko, že si nejsme blíž. Já bych s tebou hned courala. Tak díky alespoň za to podívání.
Naděžda Špásová
28.1.2018 19:49
Álo, fotky jako vždy moc pěkné. Nesmím na Boreč zapomenout a až bude teplo a jaro, udělat si tam výlet, Díky za typ.
Zuzana Pivcová
28.1.2018 19:10
Už aby bylo jaro, pak se snad někdy s Tebou vypravím, jestli mě vezmeš. I když takhle pěkně si všímat neumím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA