FOTO: ekolo.cz
Pořiďte si elektrokolo. Zde je nabídka určená exkluzivně pro čtenáře portálu i60!
7. 12. 2017Mnozí z vás jistě sledovali naši akci ekolo Senior Tour, kdy se skupina seniorů vydala z Prahy do Olomouce na elektrokolech. Společnost ekolo.cz, která byla partnerem akce, nyní připravila pro čtenáře portálu i60 exkluzivní vánoční nabídku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
9.12.2017 08:29
Pochopil jsem to tak, že zkušební jízda je možná jen v Praze a stejně tak i servis, včetně garancí. To je podnikatelská chyba, měli si k tomu nasmlouvat firmy aspoň v krajských městech. Který senior pojede stovky km vyzkoušet si projíždku na kole - s rizikem, že zbytečně.
Věra Halátová
9.12.2017 08:04
Chápu, že redakce žije z reklam. Připomínám diskuse o tom, jak jsou starobní důchodci - čím starší tím chudobnější. A vy mi tady nabízíte kolo za cca 45 tisíc! To je od vás skutečně hezké.
Jarmila Komberec Jakubcová
9.12.2017 06:37
El. kolo má svoje výhody i nevýhody. Hlavně je těžké. Jezdila jsem na něm několikrát - půjčuje mi ho syn - dávám ale přednost svému vylehčenému báječnému kolu. S ním dojedu kam chci a hlavně nemusím se bát, že mi bude ukradeno. A pokud budu chtít mohu si nechat sadu el.namontovat.
Josef Borecký
9.12.2017 06:35
A že už jsem se o těch kolech tak rozepsal. Jsem z rodiny, kde se na kolech jezdilo a jezdí velmi. A můj druhý bratranec o 7 let starší, který má navíc značné zdr. problémy na elektrokole předloni dojel do Švédska ( zpět už letadlem) A letos do Barcelony ! Zpátky přemluvil nějakou cestovku a rozebráné kolo dal do autobusu.
Je to velký dobrodruh taky létal na kdečem od rogala přes padák až k ultralightu . Na ty dlouhé jízdy na kole používá dvě baterie do kola.
Josef Borecký
9.12.2017 06:09
Můj bratranec o šest let starší ještě před rokem nechtěl o elektro kole ani slyšet . Potom si jeho přítelkyně koupila dámské elektro kolo a jeho přestalo bavit, jak mu neustále ujíždí, tak si nechal vmontovat do svého kola sadu elektro což ho stálo kolem 12ti tis. To je tedy taky řešení. Zvykl si na to rychle :)
Josef Borecký
9.12.2017 05:58
To riziko, že vám kolo ukradnou tímto značně stoupne. Mám teď čerstvou zkušenost v toto týdnu mi ukradli už asi osmé kolo. Lanový zámek nebyl pro ně problém našel jsem z něho jen kus bužírky (Už mám problémy spočítat kolikáté to bylo) už při třetím jsem přestal si je kupovat v krámě a kupuju jen z druhé ruky nebo na blešáku, kam se právě chystám.
Toto co mi zmizelo dámské znaćky Herkules jsem měl ve velké oblibě s přehazovačkou v zadním náboji, kde se dá brzdit šlapkami mi vyhovuje pro bežné ježdění na nákup a okolokomína . Že je dámské, se mužské ješitnosti nikterak nedotýká. Dobře se nasedá a to na doma rozhoduje.
Josef Borecký
9.12.2017 05:36
Taky si ještě počkám i když ta kola Apache v akci se středovým motorem jsou zajímavá a tam jsou slevy přes 10 tis. Řešení s motorem u středu je podle mě lepší než u motoru v kole .
Jan Raška
8.12.2017 15:44
Elektrokola kupují hlavně senioři, právě pro ně je kolo s elektrickým pohonem ideální. Nemusí se tak namáhat, a přitom stále mohou jako za mlada poznávat krásy Česka. Anebo si na vesnici zajet na nákup. Samozřejmě, že jsou méně majetní senioři (stejně jako třeba mladé rodiny), pro které je to hodně peněz. Ale pak jsou tací, kteří si za dlouhou dobu v zaměstnání nějakou korunu našetřili a nyní si mohou dopřát třeba exotickou dovolenou nebo právě elektrokolo. Elektrokola AGOGS jsme sami vyzkoušeli, je to kvalitní česká výroba. Toliko ke komentářům níže.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA